if we don't stop and listen to the music, we forget to dance

Hade en jättetrevlig valborg!
Började med en knytmiddag hos brorsan där vi hade 3 grillar igång och grillade allt från ost till kött och grönsaker, alla barnen var där plus då syskonen och mamma och pappa.

Jag och jasmine gjorde 3 dl turkiskapepparshots som var asgoda, sen gjorde vi varsin piggelindink och fortsatte kvällen med schweppsgroggar ute vid grillplatsen med syrrans son jesper och hans kompisar.

Senare under kvällen så for vi en sväng till majbrasan på kvarnängen och efter det vidare till Jenny en stund, det var inte direkt feststämning där men det var jättetrevligt med lite tjejsnack iaf :)

Gled runt en liten stund med arvesen också, och körde under mellandestinationerna våra egna "bigbrotherlekar" som vi kallar det. Då man kommer på nån rolig tävling för att underhålla sig för en liten stund. Exempelvis så tävlade vi (jag&jasmine alltså) om vem som kunde leverera den första komplimangen till någon random människa, och den som förlorade skulle ge resten av kvällens drinkar och liknande till den andra.  Jävligt kul! ;)Fick inte alls nå bra bilder från kvällen,
och det största failet av dom alla var då jag skulle fota fyverkerierna...

Tog upp kameran och precis då den absolut sista raketens ljus började försvinna från himlen så hade blixten laddat klart, men när fotot togs fanns inget kvar på himlen förutom lite splitter från majbrasan och en jävla massa rök. Suck.
failbildenKommentarer
Postat av: Anna Rönnbäck

Stal bilden på Hector av dig

2011-05-02 @ 21:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0