bournemouth by night

Att höra en engelsman imitera ljudet av två rävar som har sex måste nog vara det roligaste hittills.
Tydligen låter det som att någon dör... hahaha.

Nej det jag tänkte berätta om var inte det skumma samtalsämnet jag uppenbarligen hade med mina flatmates igår, utan pubrundan med den imponerande norrbaggen Stine! Människan kan switcha mellan svenska, norska, danska och engelska som om det vore toner i guitar hero, mycket beundransvärt!

Jag tog bussen ner till "the square" vilket är bland det vackraste stället i Bournemouth nattetid, kan hända att jag är den enda som anser det, men jag lovar jag ska fixa en bild någon gång =) Tänk er mitt i stan i princip att det bara är en stor öppen yta och ser ut som vitt kakel istället för vanliga gatustenar. Och det är folk som passerar hela tiden eftersom det är nattklubbar nära osv. Dessutom snygga skateboard åkare i 16-25 års åldern som glider omkring och trixar. Rätt underhållande att sitta där på kanten och vila benen en stund och bara njuta av kvällandan staden erbjuder. OFF POINT som satan nu, sorry! hahahah.

HAHA. Huuuuuuuuur som helst! Jag mötte upp Stine där, den norska tjejen jag mötte genom min flatmate Maja. Vi knatade iväg till 60 million postcards, vilket är en mycket populär pub jag nämt några gånger tidigare, där bartenderna har en image utan dess like, jag är lite småkär i dem allihopa tror jag. Har inget emot att stå och vänta vid baren i 4-5 minuter, haha. Kan inte äns beskriva deras stil eller vad det är med dem som är så blickfångande. Nåja, nu var jag off point igen haha.

Sen for vi till en annan pub, christoffer creek, om jag inte minns fel. Där taggade vi upp med varsin tequila shot och sen rom och cola att skölja ner den med ;)

Lite senare så gick vi till Maria Shelly eller något sånt, en väldigt stor pub/club, nått därimellan. Med en shysst bar, en lugnare avdelning, samt två dansgolv, ett uppe och ett nere. Där mötte vi upp hennes kollegor och dansade någon timme. Ohh my! Jag har saknat att dansa :)
Avslutade med en kebabrulle på ett takeaway ställe och delade sen taxi hem till våra olika destinationer :)
Riktigt, riktigt härlig kväll. Super kul att komma ut och umgås med nya trevliga människor och svinga höfterna på dansgolvet ett tag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0