Friday, friday!

Skrivet igår vid 13 tiden.

Sitter här i en ganska fin lite park i Härnösand, med vårsolen som lyser på mig och en cigarett i munjipan medan jag låter fingrarna få glida lätt över tangenterna. Jag hade tänkt sätta mig vid hamnkanten först, inta den där buddapositionen jag så ofta gör och ha laptopen i mitt knä, men då såg jag här i förbifarten denna park som faktiskt hade bänkar med bord. Målinriktat började jag promenera hitåt och intog min plats.
Brorsan är påväg hitåt och tillsammans ska vi snart gå till BigBoy och smälla i oss nå burgare. Inte helt fel fredagsaktivitet!

Vill berätta om de slumpartade händelserna från tidigare idag, ganska otroligt faktiskt.
Det började med jobbsökningen på hemköp där jag träffsäkert skakade hand med butikschefen och fick goda komplimanger om mitt norrländska ursprung. Efter att ha vandrat omkring lite till i staden och rekognoserat inför framtida jobbsökande så såg jag en pysselaffär som väckte min uppmärksamhet. Behövde ju få tag i en sysmaskin till att äntligen få påbörja min rumsavdelande gardin. Väl därinne frågar jag det fräna butiksbiträdet om huruvida hon vet var man kan hyra en maskin. ”Jag har massvis av symaskiner som ligger och skräpar, du kan ju låna en av mig!” Vi hämtar maskinen och diskuterar fraktmedtod, påse eller hem och hämta väska? Var bor du någonstans frågar hon mig, varpå jag svarar artillerigatan. Hon erbjuder sig därefter att köra maskinen hem till sig efter jobbet, då hon också bor på artillerigatan. Perfekt! Hyra symaskin, gratis, och fraktad nästan till dörrn!
Linda säger hon, känner du kanske henne?
Linda.. Höglund? Frågar jag, varpå jag får ett ” ja precis” som svar. Ja säger jag, vad komiskt att du nämner hennes namn, då det råkar vara den enda personen jag kan namnet på här i Härnösand. Det är hennes gamla lägenhet jag flyttat in i!”
Slumpen slutar inte där, för sen då jag går ut från affären glad i hågen över symaskinen jag snart ska få hemleverad, så ser jag Linda stå ute på andra sidan gatan! Jag går dit och pratar glatt med henne en stund, säger att hon är varmt välkommen upp på en kopp kaffe när helst hon känner! Och med ”komma upp” så menar jag det bokstavligt, då hon faktiskt flyttade 2 trappor ned från lägenheten jag bor i :) haha.

Sen efter att jag precis skrivit det jag påörjade i parken så kommer Manne,
vi ändrar våra planer om hamburgare och kilar till närmsta pizzeria och köper takeaway pizzor istället!
Kommentarer
Postat av: Yster syster

Vad coolt att få låna en symaskin sådär :o) och ni är då för härliga med picknickpizza - smart och smaskigt.

2012-03-25 @ 09:51:15
URL: http://blogg.coachfredrika.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0