Hur kunde en text om dammsugning bli så här lång?

Idag fick jag äntligen tummen ur röven och for och köpe mig en dammsugare!
Till och från har köksgolvet och hallen varit outhärdligt skitigt.. och då har jag hämtat den allmänna sopen på min våning och sopat bort det värsta. Heheh.. Men började kännas lite väl skabbit, så då fick jag nog och gick ner till affärn och pröjsade 500 riksdaler för att kunna rengöra golven med min alldeles egna dammsugare! Passade på att köpa lite rengöringsmedel och golvmopp dessutom!

Så nu har jag haft OCD hela eftermiddagen och städat som en galning,
hela lägenheten är minsann kliniskt jävla ren nu!För ni som inte vet, så är dammsugning den värsta sysslan jag vet!
Står hellre och rengör ett avlopp eller skurar toan än att springa omkring med en jävla dammsugare och bli förbannad på allt som är i vägen överallt!  ..Utan tvekan är det därför jag väntat nästan en hel månad innan jag slutligen la ut mina egna pengar på det jag hatar mest!

Å andra sidan fick jag ju uppleva en helt ny känsla då det gällde dammsugning iag! Det gick ju skitbra, och jag var INTE förbannad då jag var klar! (Har aldrig hänt förr!)  Jag drar slutsatsen att det är för att jag sakta men säkert sett lägenhetsgolven bli smutsigare och smutsigare, och när gränsen var nådd så nästan längtade jag ju efter att städa dom! Dessutom är man väl mer försiktig med grejerna då det är ens egna. Jag menar, nu är ju alla ytorna i lägenheten mina, alla lister och jobbiga trösklar också, sen var dammsugaren nyköpt, och allt annat i möbelväg är ju också mitt, till skillnad från hemma i villan då man skulle ge sig på att dammsuga, då bara skrotet i ens rum var det man kände ansvar för. Nej nu minsann fick jag inget frispel och dammade dom irriterande stolarna i väggen eller fortsatte dra i dammsugaren fast jag visste att sladden var så lång den kunde bli osv. Nej nu var jag försiktig, och kände att varje rengjord kvadratmeter var en lättnad :) Hahaha.

Som jag har förstått så verkar det ändå vara rätt vanligt att dammsugning är den värsta städningsysslan för dom flesta. Upplever ni läsare också att erat tålamod sätts på sin spets vid just dammsugning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0