Härliga Härnösand

Tjioho! Har ju äntligen fått internet i lägenheten nu!
Hade tänkt lägga upp lite bilder snart så ni får se hur jag har det :)

Älskar än så länge den här staden!
Jag har nära till stan och nära till brorsan, dessutom har jag jättenära till Ica Maxi och coop. - Så maten är alltså billig och jag mår inte dåligt av att inte äga en bil  ;)

Och utsikten :') Älskar den! Jag bor uppe på en kulle (kan man väl säga?), så från mitt lägenhetsfönster ser man ut över vad som känns som hela härnösand! Eller iallafall hela ena halvan av det!

Någonting annat jag har tänkt på ät att det inte alls finns många långa enformiga gator här. Som när jag ska promenera in till stan eller så, då är det kullar och sluttningar, och stigar och klippor, sen kommer hamnen, och jaa ni hajjar, det är helt enkelt en väldigt ombytlig miljö, vilket är nice!

Nu hoppas jag bara på att få börja arbeta snart så jag får komma ut och lära känna lite folk! Blir lite lätt galen till och från på att inte känna nästan någon. Resulterar i att jag blir en sån där jobbig kund som surrar extra länge med dem i receptionen eller kassan, att jag hjälper äldre damer bära deras kassar, småpratar med alla främlingar jag får chansen till. Hehe. vilket å andra sidan kan vara rätt kul.. Men ändå! Behöver verkligen träffa nå folk :)

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Tänka sig... det känns som att det inte riktigt sjunkit in i mig att du faktiskt bor sådär långt borta. Well well jag längtar till jag kommer mig nedåt och hälsar på <3

2012-03-18 @ 21:33:00
URL: http://blogg.coachfredrika.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0