Ensam är stark


Kreativitet som bubblar, idéer avfyras som raketer, affärsplaner, framtidsplaner, förändring eller nya sysselsättningar.
Ja, det går på högvarv här i mitt huvud. Och det mesta skrivs ner.
För just nu är jag i en situation då jag redan har ett mål i sikte, och har inte tid, rum och resurser att fullborda alla mina drömmar, men någon gång kommer jag att ha det. Vem vet vad min lilla idébank kan föra med sig då?

Jag tror på min egen förmåga, jag vet med stort V att jag kan uppnå precis vad jag vill, kan genomföra och lyckas med precis allt jag drömmer om. Så länge jag vet exakt vad det är och satsar helhjärtat så tar min vilja mig precis dit jag vill. Det är en inre trygghet, någonting jag är otroligt glad över att ha. Ett av alla mina livsmål är bland annat att föra vidare den visheten, att få andra att ta del av sin egen storhet också. För vem som helst kan faktiskt uppnå vad som helst. Anledningen till att inte alla gör det är att dom inte vet att dom kan, dom tror inte på det.


Jag litar på mig själv, - och ska jag vara ärligt så är det nog den enda jag litar på också.

Finns oerhört mycket att skriva om den meningen, men just nu, när jag sätter byggstenarna för hur hela mitt liv ska se ut, så kunde jag inte vara mer tacksam över att jag bara litar på mig själv, för det betyder att jag lämnar alla beslut till endast mig och att jag med trygghet kan fatta de rätta valen. Jag är inte beroende av någon, och jag tror inte det kan finnas någonting mer sunt för en 19 åring.

Jag kommer aldrig titta tillbaka när jag är 45 och tänka att "jävlar, varför gjorde jag inte det där" eller "varför valde jag inte att studera där" eller "varför begränsade jag mig själv, valde att köra samma rutin, eller sög mig fast som en igel på den där killen -istället för att..."

Svaren på mina "varför gjorde jag inte" kommer förmodligen att vara: För att jag inte visste.

För handen på hjärtat, det finns ingenting jag vet om som jag VILL nu, men väljer att trycka undan och inte låtsas om. Ingenting som jag offrar för någon annan, eller tror att jag inte kan uppnå.

Det finns alltså ingenting för mig att titta tillbaka på sen och ångra att jag inte gjorde.
Och det är en jävligt befriande känsla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0