inside a students mind

Jag kan få en hel dags plugg gjort på 30 fokuserade minuter, det är helt insane vilken speedad monkey jag kan bli. Min hjärna går så fort att inte äns jag själ hänger med, räknar på kalkyler och för in statistik i excel, skriver om tal och memorerar långa stycken text. Ja, med lite fokus så går jag i hundrafuckingnittio, no kidding.

Men de där 30 fokuserade minuterna blir aldrig sammanhängande. De kommer och går. 10 intensiva minuter... sen pausar huvudet i en och en halv timme, sen kommer 5 intensiva minuter till. Sen går jag på halvfart resten av dagen.. I can't help but wonder, is this a common student phenomenon? Hmm..

Har iallfall fått det tråkigaste av mina sommarkurser gjort. Det som är kvar nu är bara en piss i mississippi om man jämför med allt jag hade att göra för 2 veckor sen.

HALLELUJA. Semestra i 8 veckor, och sen göra plugget när man kommer hem. I FUCKING LOVE LIFE.

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Den vanligaste studentåkomman heter Procrastinering. Det är en förbenat frustrerande och svårbotad åkomma, smittsam som fasen och ja om man inte passar sig jäkligt noga kan man få den värsta varianten som är kronisk genom resten av livet (plus att man sabbar handstilen vid akademiska studier, i alla fall förr när de inte delade ut oh-kopior, men ni kanske måste anteckna lika mycket som vi på föreläsningarna nu för tiden). :o)

2013-09-11 @ 23:30:14
URL: http://coachfredrika.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0