back on track

jaa.. sov ju somsagt hos brorsan inatt.
Vi var upp till 3 och satt och pratade och tro mig, vi kom fram till riktigt stora saker.
Förutom framtiden så pratade vi också om nuet.
Om dom problemen jag haft i en massa månader nu.

Jag är en sån person som överfunderar.
Om jag har ett problem så funderar jag till jag kommer på varför jag har det och vad jag kan göra åt det. Men i det här fallet har det inte gått. Det är inte en ända dag som har gått utan att jag tänkt på det, försökt lista ut vad det beror på. Men det har inte funkat, jag har inte kunnat hitta någon anledning. Men jag pratade om det med brorsan och.. Jag kom på det! Jag kom äntligen på det. Jag kände verkligen vilken lättnad som dök upp då jag visste vad det berodde på, en gnutta frihet nästan. Det jävliga med det är att jag inte kan komma på något sätt att lösa det. Men jag antar att det är nästa steg. Hoppas bara ideén dyker upp snart.

Sen snackade vi också om hur mycket jag har förändrats som person det senaste halvåret, och att jag både gillar och inte gillar vem jag har blivit. Antar att det handlar mycket om förändring.. och sånt är ju bara att anpassa sig efter och acceptera. Förrändringar sker ju hela tiden, ibland till det bättre ibland till det sämre. Det blir väl lite vad man gör det till.
En sak är säker; att om jag skulle spola tillbaka tiden 3 år och fått veta hur jag skulle vara som person och vad jag skulle göra med mitt liv om 3 år, då hade jag förmodligen fallit i ett asgarv eller möjligvis svimmat. Det är sjukt mycket som har hänt på 3 år. Mer än vad man egentligen inser. Det är nästan så det bland känns som om man lever någon annans liv.

men ett stort steg åt rätt riktning var nog det som hände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0