bajsparty

Jag ringde manne igår och hörde om vi kunde göra nått, antingen bara umgås eller dra ihop ett gäng och ta nån öl.
det blev så att jag skulle komma och när jag kom hit så var mulle här. så vi tog det lugnt och chillade på. kändes litegrann som gamla tiden. haha. varför ska man alltid behöva bli påmind? haha. aja nu var det då bara roligt.
sen kom haaunsson hit helt random och fick nån impuls om att han ville fara och kolla på nån bil, så han ringde upp nån snubbe (runt 11 på kvällen) och hörde om han kunde komma förbi och titta på hans bil. Han tyckte förstås att det var lite konstigt. men ännu konstigare tyckte han nog att att det var när vi sen steg ut 4 st. Aja, dom började kolla på bilen osv, och jag stod och smsade och missade att dom for och testkörde bilen. Då var bara gubben kvar dära. och.. hahaha, jag vittnade det roligaste jag har varit med om någonsin. HAHAHHA... vi stod där med en pinsam tystnad som vägrade lägga sig, men då plötsligt kom en kärring med en hund som han tydligen kände så han började gosa lite med hunden, sen började hunden vråååååljucka på kärringen. Och hon ba : neej buster, neeej! HAHAH med sån där gammal röst lixom. men den bara fortsatte och fortsatte. och inte fan kunde jag hålla mig, så jag råkade dra ett öppet asgarv. fan vad hemskt det var.
haha bilden försvinner fan inte från mitt huvud. det var jävligt, JÄVLIGT kul ! sen när dom kom tillbaka killarna, så sa jag inte ett ord förren vi kom in i bilen och jag försökte berätta vad som hänt men det var svårt för jag asgarvade mellan orden men dom fattade iaf tillslut och drog ett garv dom med.
jo hansson köpte förresten bilen. en mercedes, det har jag aldrig sett han köra äns. och han har aldrig ägt en, så det var nog ett jävla impulsköp. Iaf då vi körde hem bilen så hade gubben inte tagit ut skivorna från bilen och allt från handsfacket osv. så vi rotade igenom allt åså hittade en massa roliga saker. haha

sen for vi hem till manne igen, jag la mig i soffan och somnade i nått som kändes som 10 minuter åså vaknade jag och då hade det gått flera timmar och alla låg å sov och jag var jättepigg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0