bildextra


Hittade en rolig bild på datorn, som kräver en gnutta fame!Hehe, hoppas jag inte får spö av emma nu ><
nej, hon är som jag, tål att bjuda på sig så det är nog lugnt!
Den här bilden togs i maj nu i år. Vi hade festat kvällen innan så det fanns hur mycket groggvirke som helst i lägenheten och som vanligt fanns där även en dunk.
Och just den här kvällen (om jag inte är helt dum i huvet) så skulle vi till senatoriumet tror jag, men det sket sig, och angelica somnade och alla var trötta osv.
MEN, då var det jag och min kära vän emma.
Självklart var vi båda klarvakna och pepp på att göra någonting.
SÅ, klockan var 3 på natten och vi började dricka där för oss själva och helt plötsligt fick emma för sig någon nys-grejj då hon körde upp en hårklämma i näsan och kittlade så hon nös typ 1000 ggr och tittar vi noga så ser vi snoret flyga på bilden :D hahahaha. så fruktansvärt klockrent. Sen när tiden gick och vi inte hade nå å göra och vi båda hade blivigt hehe, ganska fulla. så fick vi nån fix-idé om att råna al warka. >< så vi tog med oss påsar och grejer för att lägga alla limpor med cigg i och cyklade sen iväg till alwarka för vårat råningsförsök.. Men när vi kom dit så balla vi ur och for ut på andra resor istället. hehe. Men saligen en sjuhelvetes kväll ;b dock en aning pinsam som vanlig. men annars är det inget madde-emma-moment!

Kommentarer
Postat av: tove

extra snyggt med snoret som rinner! ;)

2008-12-13 @ 20:05:46
Postat av: Emma

me love bilden ;D haha fayfan det var tider ;D haha fan vad kul det dära var ;)

2008-12-14 @ 00:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0