dan före dan före doppare-dan

hade ställt in mobilen på "möte" som jag alltid gör då jag ska sova, så det varken låter eller vibrerar. Vilket idag gjorde att jag missade att pappa fot till lule och julhandla. SÅ, när jag vaknade runt 2 tiden så ringde jag morsan och hon var i boden och handla så hon kom och hämtade upp mig åså for jag och handlade dom sista sakerna. Så det är ju skönt att själva julhandeln faktist är över :)

Sen testade jag göra pepparkakskolor vars receptet finns på mjölkpaketen. Och det visade sig vara rätt bra, så nu har jag paketerat dom och ska ge dom som julklappar också. Billigt och bra.

Just nu håller morsan på att göra fotsallad så det luktar jude i hela huset, knappt så man kan vara här inne. Fattar inte att folk äter den skiten :| Utrycket fotsallad kommer efter lukten, den luktar fotsvett. MASSOR med fotsvett :(


Sen ikv så ska vi tro det eller ej ta in möblerna till källarvardagsrummet. där har det sett ut såhär:


som ni ser så var det ju en vattenskada. den här bilden togs i maj 2006, och pappa har dragit ut på tiden nå jävulst så det har tagit några år ju : p MEN ikväll är källaren äntligen redo att fyllas av möbler igen. Finally.

Kommentarer
Postat av: Elin

ÄR DEN FÄRDIG?!? :D

2008-12-24 @ 20:33:33
URL: http://elinarvesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0