gott nytt år

dom var inte alls borta länge igår så jag hann bara se kanske 20 min av sex and the city :) manne kom upp ensam för han tyckte att vi skulle städa så det gjorde vi. seriöst vrålstädade. såhär fint har det aldrig varit här >< tänka sig att det fanns en fin lägenhet under all skit?

ja sen kom mulle och malin tbx, och vi såg UFC i säkert nån timme. var en match som var seriöst sjuk >< killen blödde så det bara sipprade en stäng från pannan så han kunde inte se. och det bara fortsatte och fortsatte rinna utan att dom stoppde matchen. lite äckligt faktist. sen vid 5 eller nått så drog mulle och malin så jag å manne käka lite goooudis och sen sov vi.

blev väckt av en massa samtal och sms å grejer så vi steg upp för en halvtimme sen så jag är jävligt trött :s Manne och mulle for just till systemet så jag sitter här själv en stund ;) håller på att göra nudlar, är så hungrig så det river i magen!

nyårsafton är tänkt att fira hemma med mamma och pappa och göra som vi alltid brukade göra då man var hemma på nyårsafton, och sen mot kvällen hade jag å manne tänkt dra till han och angelica kanske också skulle komma. sen vet jag inte om mulle och malin också kommer. iaf så blir det nog att se nån film och käka gott.

är inte det minsta sugen på att supa, vet inte vad som hänt men det känns så jävla meningslöst. sen så förstörs ju hela morgondagen eftersom man blir så jävla trött då man är bakis. så det blir nyktert för min del :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0