julen

julen firades ju hemma hos oss med alla syskon och syskonbarn. Vet inte om det finns något roligt att berätta om själva julafton.. fick allt jag önskat mig, vilket känns jättebra : )
På juldagen så for vi till stugan, jag mamma och pappa, där pappas släkt var.
Var väl inte direkt mycket att göra där, så jag och farsan elda bastun och gick och basta. Sen blev vi utan el så vi fick käka bara den kalla delen av julbordet, men det gick bra ändå! ;D haha.

Sen fick vi stiga upp före fan på morgonen eftersom jag skulle till mellandagsrean. Så vi for hem och gjorde oss i ordning sen skjussa dom upp mig och elin till luleå där vi mötte sanna och gick och shoppade. Jag hittade allt jag skulle ha och inget utöver det. det är garanterat första gången det händer! haha..  nåväl sen for jag hem till elin och så såg vi Ned kelly som var en vrålbra film, och sen där vid 10tiden så tog vi oss en långpromenad.

och sen igår.. då for jag och morsan till mín bror fredrik och hälsade på alla ungarna, som var ivriga av bara satan och skulle visa mig alla sina julklappar osv.. det var rätt roligt. När jag var mindre så hatade jag att fara och hälsa på syskonen eller att dom kom hem till oss med alla barnen och käka palt, men nu så uppskattar jag det somfan. tror det är för att malin har ploppat ut färdigt med ungar nu så det dröjer många år innan vi har småbarn i släkten igen. ajja, sen fick mamma lämna mig hos emma och angelica. Vi skulle se harry potter, och det gjorde vi. Sen såg vi another cinderella story. sen såg vi Ella den förtrollade. Sen såg vi grease.
Utan att vi egentligen tänkte på det så blev det ett film maraton. Så jag tog mig inte hem förren 5 i natt. Men vad gjorde väl det, jag har ju äntligen ett fungerande headset så det kändes inte så jävligt som det annars skulle gjort =p

Vad gäller mitt slutaröka-försök så är jag någonstans mittemellan. Har inte misslyckats helt. eller det beror kanske på hur man ser det. Men jag har under hela den här perioden inte varit utan nikotin längre än 6 dagar i sträck. sen har det varit nån lucka då man tagit sig en snus eller några bloss osv och det råkas bara bli mer och mer. så på ett sätt är jag egentligen tillbaka på ruta ett igen. Men jag lär nog inte börja röka igen. snarare att jag drar mig till snusen den här gången då.

fyfan vilken dålig självdisciplin man har altså. egentligen är det ju nästan pinsamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0