en riktigt bra dag !

Åhh, vilken jävla dag jag haft. Har känt mig jättelycklig hela dagen. Varit jätteglad :) Tror att jag fick ut mig rätt mycket undertryckta känslor igår, inte bara det som stod i bloggen, utan även för mig själv. Satt och funderade i flera timmar. Och Jag kan ärligt säga att, läsa dom gamla dagböckerna är jävligt nyttigt För man lär sig av sina misstag, men vissa saker glömmer man bort och det kan därför vara bra att påminnas. Ja, jag kan helt enkelt säga att det gjorde mig gott att gå igenom dom. Man inser vad man tappat och vad man fått och man vet vad man ska vara rädd om i framtiden.


NÅJA !
Här är min underbara dag i form av ord och bilder !

Idag hade vi kundmottagning på skolan, och jag hade min mamma där och hennes kompis gunilla. Elin i min klass fick ta hand om min mamma och slinga henne. Jag fixade håret på gunnilla, och fan vad nöjd jag blev med resultatet, jag känner mig faktist riktigt duktig! :) Jag klippte, tonade och slingade. Jätteroligt!

Sen efter kundmottagningen, så fick vi testa den nya produktserien REF på varandra. Och jag hittade nått jag aldrig sett tidigare, nämligen lockar i mitt hår. Produkten gjorde ju underverk for god's sake !


Där är produkten och här är resultatet !
Sen har jag en rolig sak att berätta!
Jag och linnea drog till Dahls frisörservice efter skolan, och där köpte jag shampoo, balsam och REF curl power. Linnea köpte också nå grejer, kommer inte ihåg vad det var. Iallfall, när vi sen klev på bussen och hade kommit kanske 10 meter, så kommer linnea på att hon glömt påsen i busskuren, så hon halvskriker med sin väldiga tjejröst "stanna, stanna, stanna, stanna!" , bussen är fullsatt men ingen fattar ngåonting, allra minst busschauffören, så jag vrålar med en mörk stämma "ÖPPNA DÖRRARNA!!!" haha, och en sån redig jävla tur vi har, så är det en lastbil framför oss som stannat i korsningen, så busschauffören passar på att öppna dörrarna, och vi springer och hämtar påsen och sen kommer en buss direkt efter! Fan vad roligt det var ;D;D "stanna stanna stanna stanna" HAHAHAHAHA

Här är en bild på linnea i bussen, då vi hämtat påsen, haha :D
Så söt hon är ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0