ett dilemma

Ja, det är vad det är.
Morsan och Farsan går ju på LCHF kosten, och eftersom jag inte gör det så innebär det numera att jag för det mesta måste göra min mat själv. Det är oftast helt okej, jag brukar tycka det är kul å laga mat ibland. Men idag blev det till ett dilemma.

Jag kom hem från träningen helt slut i kroppen och kände att jag behövde käka nått. Ställer mig och kolla i kylskåpet.. står där och kollar i 10 minuter, sen ger jag upp och sätter mig på golvet. Frågan är då, är det värt att äns göra någon mat när det inte fanns något enkelt och gott? Jag fortsätter sitta och fundera, och 20 minuter senare (då har jag altså funderat i en halvtimme sammanlagt) så bestämmer jag mig för att det är värt det.

Hittade köttfärs, så jag steker den och sätter i en massa timjan, sen gör jag makaroner och en vitsås till det. Och herregud, fan så gott det blev. Farligt gott !

Jo, bokstavligen farligt gott, jag kunde ju inte sluta äta skiten, så jag åt och åt och åt och.. nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra åt denna magont.

..Men gott var det! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0