musik, (åt helvete med hiphop och RnB)

HAMMERFALL ÄR ALLDELES FÖR UNDERSKATTADE!

åh, jag önskar att hela världen kunde inse hur mycket bättre musik det finns än all den skiten som visas på the voice. Jag älskar verkligen musik och jag känner mig alltid så jävla glad då jag hittar nya vrålbra låtar, och allra roligast är när man får visa en låt för någon annan och personen också tycker dom är svinbra. För jag tror sanningen är den att många bara ANTAR att hårdrock och metal band bara har låtar då dom skriker lungorna av sig, men fan man måste ta sig tid att titta igenom, och det är då man hittar sån där musik där alla tonerna ligger på rätt plats och tillsammans med en hög stämma så bildas där nått sällsynt vackert.

Det finaste inom musikens värld är utan tvekan för mig alla ballader som dessa band gjort. Om jag granskar lite djupare så tror jag det har någonting att göra med att utifrån så är det stora farliga grabbar som sen blottar sina känslor och sjunger ofantligt fina texter, och det är något speciellt med det. Det är ovanligt. Eftersom att oftast så gör dom stora banden inte så många ballader, och delvis därför tror jag man uppskattar dom få som blir, lite extra.


Just nu är mina favoritlåtar i händerna av ; Metallica ofc, Edguy, Dragonforce, Hammerfall, Ill Nino, Manowar, Helloween, Iced earth, Sonata Arctica och Sister hazel.

Ah, detta är vad som spelas i min playlist. Märker att jag gått tillbaka till många gamla favoriter. Det är långt ifrån alla deras verk som är dunderbra, men åh sånna gudomliga skatter som där gömmer sig.


Jag hade velat fara och se hammerfall, men jag tror inte att han är lika grym live faktist. Men det trodde jag inte om metallica heller, och se där, man har inte alltid rätt! Kanske är värt att kolla upp hur konserterna ligger?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0