my day

Hade sovmorgon imorse, men som vanligt var jag där 8 iallafall så jag satt och läste och sen då linnea och jennifer kom så satte vi oss ute i vårsolen och efter ett tag kom Hilda och joina oss. Där satt vi till 10 i 10 då lektionen började.Sen var jag på vårdcentralen idag å tog nå prover.
Jag är ju spruträdd för dom som inte vet, och då sköterskan sa att det var slut emlaplåster (bedövningsplåster) så började jag genast kallsvetta av tanken på att ta provet utan det.

för sist jag tog blodprov så skulle dom fylla 5 rör, och det gick såååå långsamt, det bara droppade lixom, så då fick dom spänna bandet runt armen hårdare vilket medförde att hela armen blev kall och jag höll på å svimma för jag var så rädd :P

Men idag, då hade jag en sjukt fin sköterska som var jätteförstående, och sen så kändes inte sticket någonting alls, och den här gången droppade det inte långsamt i rören, det sa ba swisch så var det fullt. Så nu är jag officiellt inte rädd för blodprov längre. Fan vad skönt !

Dock var jag så chockad efteråt eftersom det gått så bra, så jag höll nästan på att börja gråta för att spänningarna släppte. Men bara nästan ; )

--

Nu på nått tag så ska jag iväg med emma till angelicas jobb och hänga där ett tag mest troligt, vi får se hur det blir : )

Och imorn då det är kundmottagning så kommer jag mest troligt få klippa en klassisk herrklippning, och jag har varit nervös för detta nu i 3 veckor haha >< Hoppas det går bra..

Vi har inte gått igenom denna typ av frisyr mer än en gång på skolan (och då fick vi inte själva testa, vi tittade på medan läraren klippte) så jag är inte helt hajj på att klippa med maskin : o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0