problemlösning! :D

ah, nu har jag grubblat ett tag på varför jag känt mig så konstig, och det är ju löjligt hur lång tid det tog att lista ut, det borde bara tagit någon minut egentligen.

Det blir alltid samma sak, alltid alltid alltid.
Om jag följer en serie som nu då jag följer desperate housewives, då blir det ju att man sitter och ser varje gång man kommer hem och har en fri stund, så det blir ju några timmar varje kväll åtminstone.
Och varje varje gång då jag ser alldeles för ofta så stänger jag ute allting annat, det varierar självklart from time to time, hur mycket det påverkar.
Vissa perioder så orkar jag inte vara med någon, sitter bara hemma och tittar på serien lixom, för att det är roligare än att vara med någon.

Men fan jag mår så jävla dåligt av det när det gått för långt, men då jag väl kommer på det så försöker jag alltid göra någonting åt det. Den här gången är det ju dock inte riktigt så illa haha, nu ser jag ju bara då jag inte har något annat att göra.

Men poängen är att då jag sett lite för ofta och lite för mycket så känner jag mig alltid ensam och tråkig och sitter å grubblar på livet. Ja, rent deppig bara. Men det är bara då jag är ensamen.

Och nu som jag nämnde i nått tidigare inlägg så har jag kännt mig helt konstig, riktigt konstig faktist. Men den känslan försvinner ju så fort jag är med någon kompis, eller har människor runt i kring mig. Antar att det är därför jag mått så jääävla bra på skolan dom här 2 dagarna haha ;)

Iallafall, FAN vad skönt att jag listade ut vad det var innan det gick för långt. Och ännu bättre: Jag har bara 1 avsnitt kvar av DH så jag har inte äns möjligheten att gräva ner mig ännu mer :D


Tänkte bara dela med mig av detta haha, någon som har samma problem?

Kommentarer
Postat av: sara

jag har precis samma problem! satt och pratade om det idag också ;) jag ser bara mina serier hela tiden, även fast jag kan vara med kompisar så ORKAR jag bara inte, jag ligger hellre i soffan och kollar på massa program. men jag måste börja göra annat, jag kan ju inte bli bästa vän med tv:n :o om det nu inte redan har hänt..men så du vet, du är INTE ensam! ;)

2009-04-21 @ 22:15:45
URL: http://saranilsssoon.blogg.se/
Postat av: Eve

Jag lever mig in lite för mycket i serien ibland om jag ser för mycket och blir nedstämd om det skiter sig med något för dom i serien :P haha, kanske inte direkt samma problem men inte långt ifrån ;)

2009-04-21 @ 23:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0