skruvade tankegångar

Go flashback!

Det är helt sjukt vad tidsuppfattningen försvinner då man sitter och läser. Efter ett antal timmar då jag slutligen kikade på klockan och märkte att tiden gått förbi otroligt fort så upptäckte jag även att arslet fullkomligt domnat bort eftersom jag inte rört annat än högerhanden då jag bläddrat upp och ner på sidorna, under drygt 3 timmars tid.

Samlade ihop dom allra rolgaste citaten jag kom ihåg att spara medan jag läste.
Haha, det är ju helst sjukt vilken fantasi människor kan ha!


"Jag fokuserar djupare och djupare och efter ett tag ser jag på mig själv..
jag är en fabrik som sitter och andas
"

"Jag blev skiträdd & trodde att golvet skrattade åt mig"


"kändes som att jag skämt ut mig själv för mig själv" - detta var tveklöst min favorit i den långa sammanhängande texten jag läste. Delvis för att jag känner igen mig själv som fan i det. Har ni någongång känt så? Att ni gjort något så pinsamt i eran ensamhet att ni inte kan göra annat än tacka han där uppe för att ni var just Ensam?


hahaha. Oj så många gånger genom mitt liv då jag har upptäckt att jag suttit och garvat ÅT mig själv för att jag gjort/sagt/tänkt nått så sjuuuuukt skruvat.

Jag tror fan att om man kunde inbjuda sig in i någon annas hjärna för en dag så borde alla testa besöka min, mycket hade förvånat er tror jag. Så sjukt långt jag kan låta mina tankar flyta iväg. Det finns som inget stopp, jag kan låta sjuka historier flyta ihop i varanda och tillsammans skapa nå så skumma grejer att även en manodepressiv människa hade skrattat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0