tankar

Jag tror fan att jag tänker mycket mer än vad alla andra gör. Jag har enligt läkaren sömnproblem pga att jag tänker så mycket.

Det tar ju aldrig slut, det finns hur mycket som helst att filosofera i. Tankar om livet, vänner, deras och mina egna problem, morgondagen och veckan som väntar, saker man längtar till, minnen man har.

Jag tror att dom flesta då dom tänker, bara skrapar på ytan medan då jag tänker så går jag mycket djupare.

Jag har alltid varit en tänkare. Och dom allra värsta bitarna är då jag skriver på sms och msn tror jag faktist, för innan jag skickar ett meddelande så hinner jag tänka "vad kommer hon svara då, och vad svarar jag på hennes svar?" åså ändrar jag meningen åså tänker jag samma sak igen tills jag har tänkt igenom alla senarion igen och igen och igen.

Och då någon skriver sms och frågar "kan jag skriva såhär?" och läser upp meddelandet, så har jag alltid tusen synpunkter eftersom jag då hunnit överanalysera det hela. Och då det gäller (speciellet sms och msn) så är det hur man slutar meningen som avgör hela poängen. Ska man sluta med punkt, smiley (hur tolkas det då?) eller ska man sluta med frågetecken eller utropstecken eller två punkter eller lite av varje? Ja, i varje mening jag skriver så hinner jag analysera dessa saker extremt noga. Värre var det förut, nu har jag väl lärt mig kontrollera detta någorlunda..

Det känns som att jag är en människa med ett stort hjärta faktist och jag tror mycket av det har å göra med mitt tänkande. Jag hittar tid överallt till att tänka på alla människor jag känner. Jag känner faktist omtanke och empati för alla jag känner (utöver dom som gjort något för att inte förtjäna det).

Inser att alla kommer tänka "ah, men alla gör väl det på ett eller annat sätt"
Men isånna fall är jag "ett annat sätt" om ni förstår vad jag menar, jag kan ju inte gå in å se hur andras hjärnor och tänkade fungerar, men jag är nästan säker på att jag är annorlunda på detta område.

Och pågrund av mitt tänkande så kan ni förstå att jag är oftast oerhört dåligt på att ge ett snabbt (och bra) svar i en pressad situation. Jag skulle altså vara en värdelös politiker.


NÅ, det här var bara en tankepaus ironiskt nog, nu måste jag ut och fortsätta med vedklyvningen >< Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0