vänner som skaffar partner

Efter några timmars DH tittande och en jävligt jobbig tant att klippa, så drog jag till angelica och var med hon och emma! (HON och emma!) Dom senaste månaderna har det oftast varit jag och emma som varit med varandra HOS angelica. Men idag var vi alla 3, så som det var för 1 år sen. Fan vad bra allting var (och fan vad bra det känns att vi är tillbaka på rätt bana).

Precis som det var då, är precis vad jag skulle önska att hela mitt liv var.
Omringad av otroligt bra vänner, nya äventyr varje dag som gett mig minnen för en livstid.

Jag förstår inte, varför vi alla som var delaktiga i dessa roliga tider, på ett eller annat sätt valt att lämna det. Jag menar, alla tyckte ju att det var svinroligt hela tiden.. Varför kan man då inte fortsätta hålla ihop?

JO, jag vet varför. Det som säkert är ett fruktansvärt vanligt sabotage för roliga tider.

-kompisar som skaffar partner-

Egoistiskt sett så tycker jag att det SUGER när roliga tider når sitt slut pga att någon träffar nån. Men det är ju naturligt och det finns ingenting att göra åt det.

Men det som också är jobbigt när det gäller kompisar som skaffar partner är detta:

Bästa vänner pratar om allt, och det tar aldrig slut saker att prata om eller att göra tillsammans. Man vet allting som händer i varandras liv och man delar sorg och glädje.

Dom bitarna som faller först är att man inte längre vet allting som händer i varandras liv eftersom den ena har pojkvännen att prata med om saker som man tidigare pratat med sin bästa vän om. Så när man sen träffas så glömmer man bort eller inte tycker att det känns viktigt att säga vissa saker eftersom man redan pratat med sin pojkvän. Så på prat-delen är det många bitar som faller bort.

Delar sorg och glädje, ah visst, till en viss grad. Som bästa vän är man inte ofta den första som får samtalet om någonting hänt, nej alla flickvänner ringer väl oftast killen då? Oftast som bästa vän, så ringer vännen endast om det är problem med pojkvännen eftersom hon då inte längre kan prata om det med honom.

Det jag tycker är jobbigast med att "förlora" en sådan vänskap, är att börja vänja sig vid att komma i andra hand hela tiden.


Därför tänker jag ge en stjärna till Emma  som lyckats felfritt på alla bitar.
Som inte låtit sitt förhållande påverka vänskapen.

Hon är faktist den enda jag känner som lyckats med detta.

Vilket medför att Emma är en bra vän. En underbart bra vän.
Den bästa vännen.
Det förtjänar hon att veta, men löjligt nog så kan vi inte säga sånna seriösa saker till varandra om vi inte är stupfull eller pratar med löjliga röster.. så bloggen är väl seriöst nog?)

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha Din TÖTING :)<3

2009-04-09 @ 14:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0