Dagbok från 2004&2005

efter att jag skrivigt det förra inlägget så plockade jag fråm min dagbok från 2004/2005. Samtidigt som det står en massa överdrivet trams, så minns jag fortfarande känslorna jag hade då jag skrev. Varje sida hade en speciell känsla. Efter att ha kollat igenom den, då förstår jag ju väldigt klart och tydligt varför den står "den svarta boken" på framsidan.

När jag läser den så inser jag också att mycket av det är ändå skrivet på ett rätt vackert sätt, även fast jag bara var 12 år.

Det står allt ifrån att jag också vill vara 16 och få köra skoter som dom andra under påsken, till dom första gångerna jag smet ut på natten, till då vi började tjuvröka, till min första fylla, till mina första piercingar, till kampen mellan kompisar, till första gången man åkte raggarbil, till då jag rymde hemifrån, till att få som straff att vara borta från allmänheten i 2 veckor, till att hantera sorg, till favoritmusik, till.. ja allt möjligt. Men framför allt så har jag skrivigt om vardagarna, känslorna man hade dag för dag. Hur det kunde vända från att vara olidligt jobbigt till att vara dom mest minnesvärda stunderna i livet.

Dessutom har jag bilder där, som inte längre finns kvar, som hamnat på någon borttappad hårdisk någonstans. Så tack och lov att dom åtminstone finns där.

Det man främst märker då man läser denna dagbok är hur mycket jag mognade på så kort tid. Men det är ju det jag säger, att 2004/2005 är nog dom mest lärorika åren i mitt liv. Mycket av det jag var med om då har ju faktist gjort mig till den jag är idag, även om jag kan tycka att man startade lite för tidigt med allting, så var det nog precis så det skulle vara. Precis så. Finns ingenting jag gjort under dom åren som jag ångrar. Dels för att det finns otroligt många berättelser, men sen för att jag som sagt lärt mig så otroligt mycket av dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0