musikstil-ar? oh noooo...

hm, har nu märkt att min musikstil sakta men.. (säkert?) håller på att förändras. Sen jag gick i 7:an har väl det varit det ända i mitt liv som egentligen varit omöjligt att rubba.

Måste erkänna att jag inte tycker om detta faktum.
Dock så har ingenting från det jag alltid gillat försvunnit, har bara lagt till en massa nya stilar.
Lite reagge, akustiska gitarrer, lugna sårbara låtar..

Damn you, klasskamrater.. jag tänker nu skylla allt på er! ><
Clara skickade nå låtar i vintras med akustiska gitarrer som jag inte kunde göra annat än älska. Linnéa spelar alltid "the voice-musik" vilket jag aldrig tyckt om, men nu har det helt plötsligt blivit Okej att lyssna på.

Manne, som satt grunden för min musikstil hade nån period då han började lyssna på reagge och ja, självklart följer jag efter. Och nu har det blivit någonting man ändå rätt ofta kan se på min playlist.

MEN, det som skrämde mig på riktigt var att jag igårkväll hittade en hiphop låt som jag nu insett att jag haft på repeat i några timmar och det har inte hänt mig sen jag gick i 5;an eller nått och tyckte om sean paul och sånt ;D haha..


Vad är detta?
Nu ska jag slita mig tag i alla gamla godingar och inte titta åt varken höger eller vänster.

Åwhh.. jag nojjar satan över det här.
Alldeles nyss då jag skulle läsa igenom det här inlägget, så märkte jag att jag hela hela tiden tappar koncentrationen. Förbannat alltså! Jag satt och sjöng med i en av dom här låtarna jag nyligen hittat. Den sliter tag i min koncentration och jag kan inte göra annat än att sjunga med i farligt höga toner. Förbannade Erik Hassle, vafan gör han på min playlist?

Var seriöst tvungen stänga av låten för att kunna läsa igenom inlägget.
illa.

åh :(

Kommentarer
Postat av: cicci

heja madde : ) hehe

2009-04-27 @ 17:54:50
URL: http://ciaocicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0