Lördag

Jaaa ni, igår var en rätt händelserik dag även om inte allt kommer komma med här =)

Iallafall så blev jag helt förvånad över hur extremt bra vänner jag har som ställde upp för mig även om jag helt hade förstått om dom inte hade gjort det, med tanke på vad det handlade om..... Det var nämligen så att vedlasset kom iförrgår.Tove, Emma, Elin och Axel kom och hjälpte mig och pappa som annars skulle gjort hela skiten själv... Och i slutändan så var det inte så jävla tråkigt, vi tyckte faktist att det vara rätt kul.

     Sen, då vi hade jobbat till 6 eller nått, så käkade jag och tove fläskkotletter med potatisallad och annat gott, och nån timme senare så begav vi oss mot älven där jag (åtminstone) trodde att det skulle vara smockmycket folk som satt litegrann gruppvis och söp och grillade och myste med gotta. haha. Men naae.. det visade sig vara rätt lite folk tror det var 26 stycken elin räknade till och det var svintråkigt. Så vi var där kanske 30 min - 1 timme.

   


Sen då skulle vi dra iväg till en fest i södra svartbyn, men då vi kommit till torpgärdskolan så skulle tydligen alla från den festen dra till stan så vi fick lite smådamp, som dock gick över rätt fort, och vi satte oss i en busskur och gjorde vårt eget party på 3 pers ;) Chips och cola, och en vrålsöt katt.

   

då vi suttit där i typ en halvtimme så drog vi hem till mig och chillade en stund, sen gick vi å a oss.

Och jag vaknade på morgonen med en träningsverk så jävlig att jag bokstavligt talat aldrig varit med om värre. MEN, det var för min del bara att gå ut och börja igen! Nu har jag och pappa varit ensamma i kankse 1 timme, men Fredrik min äldsta bror har nu kommit för att hjälpa oss, tack gode gud!

HÖRS SENARE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0