PÅSKBILDER från dom gångna åren

Tjena! skönt att ha lov nu!

Sjukanmälde mig idag av ingen speciell anledning, vaknade till och med innan klockan ringde, men ändå så kändes det skönt att få en extra ledig dag ; ) haha. Även vi som gick ut med 265+ i nian tycker det kan kännas nödvändigt att skolka lite då och då ;)

Ah fan vad najs, imorn bär det av till stugan, längtar som SATAN.
Det är officiellt att PÅSKEN är min favorithögtid, den har gett mig så sjukt mycket härliga minnen genom åren! Varje år har den varit p-e-r-f-e-k-t.  Är det någonting jag möjligtvis går in i med för stora förhoppningar så är det påsken i år, den har många gångna år att försöka slå!

vet inte än om jag far med mamma och pappa under dagen eller om jag åker med manne mulle och malin på kvällen. Vi får se hur det blir : ) Men roligt ska det allt bli!

Här är bilder från dom tidigare helt perfekta påskloven i stugan!

PÅSKEN 06det här är från 06, då påsken firades med Ante, Elin och Manne!
(hade ingen bild på elin förutom då hon satt på toa och det kändes bäst att lämna den haha) Iallfall, höjdpunkten den här påsken var att elin hade sin första fylla, och hon hade jätte kul! Jag å andra sidan spydde hejdlöst från sängen hela natten så manne fick hålla mitt huvud och försöka sikta det mot hinken, för att slippa städning dagen efter. (Atleast so i've heard. Men det man inte minns har aldrig hänt, riiight?)

Sen blev vi dessutom påkomna eftersom idiot till brorsa jag har, så slänger han påsen med alla ölburkar och flaskor av olika slag, MITT PÅ ISEN. vilken idiot. Aja, inte gör det ju nått nu i efterhand :DPÅSKEN 07Den här påsken spenderades i huvudsak med Sanna och Manne, men även en del dagar med levi, lindmark och jonte också.
Jag och sanna tog oss en sup där en kväll, och jag drack rödvin vilket resulterade i att jag la en knallröd spya precis utanför våran dörr (i snön). Så det var knallrött, luktade jude och gjorde det hela rätt uppenbart. Nåväl, mycket roligt hände denna påsk!

PÅSKEN 08


Den här påsken var nog den roligaste av dom alla tycker jag. Så jääääävla rolig!
Den spenderades med Elin, Mulle och Manne.
Höjdpunken den här påsken är svår att hitta faktist, allt var så jävla roligt. Men bilresan dit var nog löjligt nog det roligaste. Fan vad härligt det var haha. önska jag kunde skriva mer, men det kan jag inte!


Ja, nu till veckan får vi ju se hur PÅSKEN 09 kommer att vara.
Tro mig, bilder kommer! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0