meningslös uppdatering

Sitter nu och väntar på käk. Syskonen och alla dess ungar kommer. Idag känner jag mig inte som moster/faster, min pms har tagit över och vill inte försvinna.

Har skrivit ett stycke från "fade to black" och en stycke från "unforgiven", på min vägg. Har tänkt göra det aslänge, men inte orkat eftersom jag ska måla om. Men idag då man ändå kände sig nog arg för att ställa sig där så passade jag på. Sträckte mig dock i nacken på kuppen...

Annat

Iförrgår satte Linnea folieslingor i hela mitt hår och en sunlight i hårbotten. Så nu är jag ännu blondare. Dessutom klippte hon mig. Jag var less som SATAN på den där jävla "mellan-längden" jag hade, så hon har fått klippa mig ett snäpp närmare page, nästa gång slår jag på the real deal.  Men tänkte slänga in en bild sen för dom som tycker det känns kul å se.

Imorn börjar jag 11.55 och har endast en lektion, vet inte om det är värt att fara. Men obserevera: Rektorn har gett order att om 3 ogiltiga frånvaro dyker upp så får man ett snack med.. läraren eller henne. Minns inte. Aja, så jag vet inte hur jag ska göra. Det gäller att välja sina skolk ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0