funderingar

Att på kvällen/natten sitta ute med en cigarett och fundera, är någonting jag skulle kunna göra i timmar tror jag. Iallafall ibland. Det är givande på något sätt, alla funderingar och allting man hinner klura på.. Ibland kan man komma på en massa smarta saker, samtidigt som man ibland bara gräver ner sig ännu värre.

Det jag nyss (som rätt ofta verkar dyka upp) funderade på var att sluta röka. Hur jag ska gå tillväga den kommande gången. Har ingen lust att röka/snusa nu i vinter, har inte råd. Så jag sitter och klurar på hur jag ska lösa det. Tror faktiskt att oddsen är på min sida nu, för i vintras så gick det rätt bra ändå.

Sen funderade jag också på den kommande vintern.. Jag hatar vintern. Jag känner mig alltid så instängd och så grå och tråkig. Ids och vill inte göra någonting alls. Sommaren däremot, då är man fri och kan göra vad man vill, när man vill. Det löser sig alltid så lätt, men det gör det inte under vintern.

Vet inte hur det blir nu, känns ljusare på något sätt. Men jag ska se till att fortsätta njuta fullt ut av sommaren nu när jag har den. För i vinter kommer många tråkiga dagar då man förhoppningsvis kan blicka tillbaka och  känna att man inte "slösat" bort sommarlovet, utan faktiskt fått ut många minnesvärda händelser av det.

Har känt nu HELA sommaren att jag har den där tryckande känslan i ryggen av att snart kommer vintern igen. Det känns som att den är så jävla nära på något sätt och jag försöker att inte se den som så negativ, men hur jag än vänder, så SUGER VINTERN.. om man inte har överflöd  pengar förstås, då kan man väl ha det bra hur, när och var som helst antar jag. Men för mig så räcker inte pengarna någonstans alls och därför kan jag inte ta mig någonvart och jag kan inte hitta på någonting heller.. antagligen suger det då. Därav min sluta-röka-kupp, försöka få ihop mer pengar under vinterhalvåret som kan gå åt just till att ta sig igenom månaderna hyffsat nöjd med upplevelser. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0