sammanfattning eller nått

fan vad skönt väder vi fick i stugan, låg och stekte i båten alla dagar. Hur skönt som helst. Och på kvällarna drog vi till likholmen och grillade och njöt av att vara fri all stress i princip. Funderar på att fara dit nästa helg igen.

Igår var jag med arvesen på alder och stekte, kände mig som världens tråkigaste människa, ville typ hem hela tiden ;D Sen på kvällen drog jag till korpen och spelade fotboll med manne och blauh och avslutade kvällen med att läsa på flashback i.. 5 timmar eller nått? Kändes dock som 1 haha.


Nu har jag solat hela dagen.. sen 1 iallafall, och nu börjar jag bli lite uttråkad. Ska nog klippa och färga morsans hår idag så jag får det bortgjort. Fan så jävla tråkigt och jobbigt det känns att klippa sina föräldrar, eftersom man inte får betalt då .. ._.


Update


Nu har jag klippt och färgat mamma. ÄNTLIGEN.

 Nu kan jag leva med henne i samma hus, hon har sett förjävlig ut i håret nu jättelänge och jag har verkligen inte orkat göra någonting åt det, men nu!

Kort nacke med korta polisånger och brunt hår. That's new. Nu ska morsan fuska med sin diet mohaha, och vi ska ut och käka =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0