heavyhearted

jag gör ett antagande om att det här är vändpunkten. En god vän till mig sa det när jag frågade om det kunde vara så, och han betonade då att det här ÄR vändpunkten.

Sen när jag dessutom har lättat mitt hjärta till dom allihopa, så känns det självklart mycket bättre bara det. Ja, jag hoppas på att det här är slutet på mitt kaos i huvudet som orskat mitt sjuka skrivande på den senaste tiden.

Har skrivit 27 sidor här på datorn med bara tankar och funderingar den här veckan, och allt hör ihop med kaoset runt om mig. Jag har inte kunnat sluta tänka på allt som hänt, så jag har skrivit och skrivit och hoppas på att undermedvetet känna att jag inte behöver tänka på det om jag ändå skrivit ner det.

Jag är iallafall taggad somfan på att se det bli bättre och bättre från och med nu och jag hoppas att ni också snart känner er taggade, för jag mår ju bara och endast dåligt just nu för att ni gör det. Ja mitt huvud klarar inte av en overload som det varit nu. Det går bara inte, jag har nog med tankar som det är :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0