variation för guds skull

Idag började dagen med att se luciatåget i aulan, jättemysig start på dagen, och sen på sista lektionen då bjöd malin oss på lussebullar, så skoldagen slutade dessutom precis lika bra som den startade =)

Sen efter skolan så gick jag på stan med sanna ett tag, kollade in nån temporär affär här i boden med 50% på allt, men jag hittade dock ingenting.

Sen hade jag en klippning och jag passade på att hälsa på farmor efteråt eftersom det var så nära. Och hon är pigg och kry nu efter operationen, ja snart är hon helt återställd tror jag faktiskt. Helt underbart :)

Har lagat middag med mamma ikväll och sen har jag suttit i telefon rätt länge. Nu ska jag se nå avsnitt här på datorn tror jag och senare ikväll.. ja antingen ska jag se idol med mamma. Eller så ska jag förbi sanna och jeppe en stund eller så ska jag till manne ikväll. Ja vi får se, kanske blir allt, kanske blir inget :) Känner dock att det inte spelar någon roll, inte helt fel att sitta hemma ändå =)

Har också äntligen skrivit upp wellas referensskala på väggen i förhoppningar om att jag nååågonsin ska lära mig den haha. Lär väl tvingas till det när jag kommer se den varje dag ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0