inte nog med det

haha, nu kom vi på angelica inte lämnat själv nyckeln, så reservnyckeln har hon hos grannen och grannen är på middag någon annanstans nu, så vi har vart tvungen att fixa skjuss för att hämta grannens nycklar och sen fara till hennes lägenhet och hämta angelicas nyckel och sen fara tillbaka med grannens nycklar.

fan vad invecklat. haha. hela skiten idag blev ju vrål komplicerad ;) nåja det löste sig ju tillslut.
eftersom min mamma är borta på dans och emmas mamma har ingen bil så fick vi lösa det på annat sätt, så emmas morsa gick till deras granne som hon känner och frågade om hennes son kunde skjussa oss.. haha. så patetiskt.

då får vi se vad som väntar oss när vi kommer till lägenheten, bara för att allt ska bli mer problematiskt så är det säkert vråååååååålstökigt eller nått..

Jag tror att jag tillåter mig själv att skriva "LOL"


HEJDÅ !

känn lugnet

Jag är på superbra humör och jag tycker jättesynd om emma för hon har varit ett cpdamp hela morgonen och jag vet hur dunderjobbigt det är. Ni vet när man är lite stressad fast man egentligen inte borde åså är man vrålarg på allt och alla men man vet egentligen inte varför. Hmm.. det lät lite som pms, måste höra med henne om det är det som spökar ; )

Iallfall.. haha, hon ringde mig typ 17 gånger imorse från halv 11 till halv 1 då hon slutligen väckte mig. Redan då hade hon damp ;D haha. Iallfall, så är angelica i sthlm nu så vi har hand om hennes lägenhet och vi ska dra ett party ikväll. Men då hade hon glömt lämna nyckeln till hänglåset i källaren där bordet är inlåst. Så vi har ringt runt hela morgonen efter en bultsax så vi kan knipsa låset, men ingen har haft det :D hahah..

Sen har vi haft oseriöst mycket problem när det gäller musiken hahaha :D:D
Emma hade inget nedladdningsprogram på datorn och det funkade inte med "delade mappar" på msn, så jag fick skicka alla låtar på msn och det tog 100 år, närmare bestämt typ 2 timmar eller nått och då vi väl fått alla till hennes dator, så sätter hon in dom på ett usb minne och går till hennes morsas dator, och då visar det sig att dom inte hade något bränningsprogram :D Jag bad henne ladda hem ett, men hon var på tog för galen för att orka hålla på med det där nåmer, så musiken sket sig, vilket faktist känns FRUKTANSVÄRT IRRITERANDE. Men jag kan ändå inte göra annat än skratta åt det, och jag kan förstå hur jobbigt emma måste tycka att det är när hon är så arg att hon vill grina åså sitter jag och skrattar i luren.. hahahhaha....

Ja, det var våran morgon !
Hörs.

happiness - tankeställare?

pappa ringde nyss, och han var så hilma glad. Han satt och lyssnade på musik. Och han pratade non stop om det och man hörde att det bara var glädje i rösten. Jag vart glad av att han var så glad, så jag satt tyst och lyssnade medan han spelade upp olika hendrix, deep purple och sabbath låtar.. även om det egentligen intesserade mig. Men jag hörde ju att han blev glad av att jag lyssnade så det kändes bra.

Jag har tidigare märkt att han på något sätt glömt bort musiken.
Han har många gånger pratat om
hur bra jimi hendrix spelade på sin 6strängade gitarr med vänsterhanden,
så jag vet att pappa tycker om musiken på ett alldeles speciellt sätt.
Men ändå har jag aldrig hört honom lyssna på musik.
Då jag frågat honom så har han svarat att "när man lyssnar på den musiken som jag tycker om så kan man inte göra någonting annat samtidigt, man måste lyssna nogrant för att förstå innebörden av tonerna och förstå musiken"

Och att nu höra han vara så jätte glad av att lyssna på musik gjorde mig så jätteglad också. Och det känns bra att jag gav han dom där extra 5 minuterna då han fick prata om det.

Det är något jag tycker är viktigt. Om man hör att någon är glad över något, låt dom då vara det så länge dom vill, avbryt inte och börja prata om någonting som du tycker är viktigt, utan ge lite grann av din tid till att bara lyssna.


Tänk själv då man är jättejätteglad för att det har hänt någonting viktigt för en, åså då man kommer hem i all glädje och ska berätta det så säger morsan någonting i stil med "du har glömt ta bort disken, gå och gör det nu!" det förstör lixom all den glädjen man kände. Såna situationer ska man undvika, för man blir oftast glad själv när någon annan är glad. Ta vara på det.

detta bjuder jag på

Haha, jag är en tönt.
Nu tänker jag lägga ut lite mindre fina bilder, bara så att jag slipper känna mig som en sån där som lägger ut bilder på sig själv som man inte äns liknar. Tillägnar även detta inlägg till mina kära klasskompisar som kankse inte vet så mycket om mitt utseénde under åren ;)
(skippade dock bilderna från min vrål-emo-period i 8:an, vissa tider antar jag att man verkligen borde skämmas över ;> )

Tusan

åt helvete altså haha.
Har varit å tränat nu och hade svinont i nacken, har haft det i några dagar men jag kände nu att det gjorde rejält ont och att det förmodligen skulle göra dubbelt så ont imorn. Så jag bestämde mig för att låta pappa massera axlarna litegran..

Han är värdelös, totalt jävla värdelös på massage, det ger fan mer om man försöker själv. Han trycker typ all kraft på nyckelbenen istället för på nackmusklerna, åså trycker han antingen ingenting alls eller alllllldeles för mycket, sen så gör svinsnabba rörelser även fast jag vrålar som ett djur av smärta, fyfan jag tror jag har mer ont i nacken nu är innan. jävla misshandel altså haha! nästan så det är värt att fara till skolan imorn bara för att tvinga mästaren Clara att massera mig. Meeeeen, tyvärr tar ju min lathet över, ska vara hemma imorn. Egentligen bara för att det är najs som fan att få sova, men sen också för att vi har prov i engelskan och sen skridskor, och jag borde ju inte vara med på skidskorna så det är inte värt att fara till skolan bara för ett prov som tar typ 30 min eller nått.
Egentligen tycker jag inte om att ladda upp egobilder som dessa, speciellt inte eftersom jag själv ofta stör mig på andra som gör det.  MEN, här har vi mig i en hyffsat ljusbrun färg och i en röd färg. Vet inte om man egentligen kan jämföra hårfärgerna med varandra eftersom man nästan mer lägger märke till att jag var en fjortis med eddiemeduza tröja och pilotbrillor på ena bilden medan jag på andra bilden bara var en fjortis. Men om man bortser från att ingen av bilderna kankse ser ut som mig längre, vilken färg borde jag då välja nu när egen hårvård kommer? 

Haha, kan inte låt bli att dissa mig själv nu för min 100 mil långa bortförklaring, nästan så det skulle vart bättre att bara lägga ut bilderna! HAHA.

 Insåg också nu när jag kollade lite nogrannare på bilderna att alla förmodligen kommer svara den röda färgen.. så hela inlägget var nog egentligen meningslöst. Tusan.

kundmottagningen osv

Japp, kundmottagningen idag gick bra kändes det som. Hoppas kunden blev nöjd också, det verkade då som det. Skulle ju egentligen haft en till kund efteråt men lärarna snodde den och visade för hela klassen istället haha, tusan! Färg är ju min grej, det är då jag kan känna att jag glänser ;) haha

Sen efter lunch ungefär så var alla klara med sina kunder, så vi gick igenom ett sätt att klippa snelugg på och efter det slutade vi. Sen var det bild, och idag gick lektionen jääävligt fort. Jag älskar torsdagar, från början till slut !


VI HAR EGEN HÅRVÅRD TORSDAG EFTER LOVET.
jag längtar som ett jävla cp!
Kan dock inte bestämma mig om jag ska ha ljusbrunt med blonda slingor, eller vinrött..
Vill göra brunt först, för då är ju håret i rätt utgångsläge för att snöra i en vinröd färg då jag lessnat, fast då tänker jag.. vad är idén med att göra brunt först då, om det egentligen är rött jag är sugen på?

Är inte säker på att jag har råd att hålla den röda färgen vid liv heller, måste ju köpa nå produkter från dahls isf.. och har väldigt lite pengar denna månad.. hm ! får fundera vidare.


Nu ska jag på step in med elin, egentligen är det rätt dumt eftersom jag håller på att bli sjuk, men det är vattenmassagen jag vill dit för (A) haha. 

the house that jack built

åhh jag är jättenervös för kundmottagningen imorgon.
Det stör mig så förbannat mycket, det blir bara jobbigt om man är nervös. Dessutom så finns det ju ingenting att oroa sig för. Fan jag blir alltid såhär, hoppas det börjar gå över snart när vi har haft några kundmottagningar :D

Känner dessutom att jag håller på att bli sjuk och det känns svinjobbigt av många anledningar.
Dels kundmottagningen imorn, den får jag inte missa. Sen ska vi åka långfärdsskridskor på idrotten på fredag och det har jag också sett fram emot. Vill inte missa det heller.

Sen är det ju konserten såklart, men det lär väl gå över innan dess.. Tanken av att sitta där med högfeber och frysa känns inte så lockande, men såklart hade jag väl farit iallafall. Men somsagt så hoppas jag på att jag har varit sjuk färdigt innan dess : ) det är ju 9 dagar kvar!


Åh jag önskar ju kunde förklara det så man förstår hur kul det var, fast det går nog inte, men jag gör ett försök iallafall! Jag och manne satt och diskuterade musik åså kom vi fram till frågan vad skillnaden mellan rock och metal är. Haha, åså sa jag "i metal så skriker dom ju ofta i extremt höga toner med lite skakig röst- såhär !" åså Försökte jag mig på ett sånt där skrik bara så där oseriöst, och det lät fan precis som om Manowar eller Avantasia hade krypit in i min hals och sjungit det åt mig. Det blev fan ett proffesionellt metal-skrik hahaha fyfan vad vi skrattade. Så ironiskt det blev eftersom miott försök var så oseriöst.


Linnea och vanessa kom och mötte mig då jag for från manne, åså gick vi hem till krille där dom fick limma till mitt löshår, sen skulle dom och käka så då tog jag bussen hem och nu har jag sett lite OTH och funderar på om jag ska gå och lägga mig eftersom jag är svintrött, eller om jag ska sitta uppe en stund till och oroa mig i onödan för imorgon.

Hm.. OTH blir det.

today, tomorrow and the day after that

yo!
idag var det en jävligt slö dag på skolan.
Slutade 12.40 och då tog jag och linnea bussen hem till manne där vi färgade och klippte till hennes nya löshår, och sen klippte vi även lite grann i mitt. Fick stressa för att hinna till träningen, men det löste sig eftersom vi fick skjuss av crille.
Är helt slut i kroppen nu, det var ett hårt pass haha. Meen sen.. så såg jag att vattenmassage-sängen fungerade nu, så jag testade den och fyfan vad skönt altså, hade jag haft ett riktigt step in kort hade jag säkert farit dit då och då bara för att ta lite massage ;) men jag får nöja mig med 1-2 dagar i veckan haha.

Imorn har vi friluftsdag, och det blev inte att fara till kåbdalis för min del så istället skiter jag i den och sover hela dagen, men det blir nog bra det med! Just nu sitter jag hos manne, ska slagga här ikväll. Blir nog ett och annat snack om livet, känner att det behövs. Dock inte för min del just.

Han ska åka skridskor vid 9tiden, så då kommer emma hit och hänger med mig en stund, måste berätta lite hemlisar för henne. hihihiOCH
jag har 2 kunder på torsdag, en klippning och en färgning av utväxt.
dom tidigare kundmottagningarna som varit så har knappt hälften av klassen haft kunder och nu blev det plötsligt så att alla fick varsin och jag fick 2.. hm ! haha. antar att det är svinbra. Känns bara lite småläskigt att det händer på riktigt nu om nån fattar. Hoppas bara inte nått sjukt som att brandlarmet slår på så hela skiten måste utrymmas, händer igen. Fast det är väl dock inte så troligt haha !(jusste, jag missade wellas frisyrvisning idag för träningens skull. Det är ovanligt att vi ettor får se så många visningar som vi nu blivigt bjudna till, så det känns ju tråkigt att missa. man vet ju inte hur länge det dröjer till nästa gång. För att vara lite egoistisk såhär på slutet så tänker jag hoppas på att visningen idag sög, så att jag inte gick miste om nå... haha)

önskelista till konserten

mm! önska måste man ju få göra.
Jag hoppas ju på att dom kommer spela åtminstone en av deras äldre låtar.

och min önskelista kommer här

 1. Fade to black
 2. one
 3. Unforgiven II
 4. seek and destroy
 5. invisible kid
 6. Welcome home (sanitarium)
 7. tuesday's gone
om en av dom där låtarna spelas så kommer jag vara världens lyckligaste människa för några minuter. Eller det lär jag ju vara hur som helst. öööh, a det kommer jag vara.

Finns hur många låtar som helst som jag önskar att dom ska spela, så om dom spelar nån äldre låt så är det förmodligen en av dom. Annars är jag nöjd och glad över att höra alla dom nya låtarna, framför allt My appocalypse och Suicide & redemption och The day that never comes.

åååhh jag längtar jättejättemycket nu.
Tur att jag inte har så mycket längre kvar att vänta.
7 mars.. ååhh.. vill dit nu !

no easy way out

Imorse så steg jag upp 50 minuter senare än vanligt och käkade frukosten i bilen, vilket jag absolut kommer att fortsätta med. Fattar inte varför jag inte har tänkt på det tidigare! haha.På skolan idag så fick vi pröva göra lockar på en massa nya sätt, många som vi aldrig sett tidigare. Tvivlar på att ni har sett fler än typ 1 eller två också hahaha. ;D

På bilden visas 5 olika sätt, fast egentligen ser man väl bara 4.
Hur som helst så testade vi 7 olika.
Sen hittade jag en bild som malin i min klass tagit, ett typiskt exempel på hur statiskt hår våra långhårsdockor får ibland.. haha


Jag hat just sett klart tredje säsongen av one tree hill nu, får helt cpdamp för att fjärde går så extreeeemt långsamt att få hem. Jag tycker bäst om att ha alla säsongerna på datorn innan jag börjar se en serie, för jag får D A M P när jag inte kan se fortsättingen då det slutar spännande.


Nåväl.
One tree hill är svinbra.
MEN.. OC är faktist bättre.

fortsättning eller nått

egentligen skulle det inte påverka allt för mycket.
jag förstorar egentligen hela grejen.

men samtidigt så är det en stor grej för mig. mycket större än vad ni från utsidan kan förstå, man behöver mitt bagage, min synvinkel. Därför kan jag inte rådfråga någon annan. Därför faller allting på mig, det är jag själv som måste bestämma det här utan att ha någon annan att luta mot.

Jag satsar på det säkra. Det jag vet att jag inte förlorar någonting på.

hellre det bekväma än det okända. Fegt eller smart?

Jag vet precis hur jag vill ha det, och eftersom det aldrig blir så, vet jag att jag inte vill ha det alls. Jag vet vad jag själv mår bäst utav, även om det kan verka en aning fegt. Vilket det kanske är, men jag vill inte riskera den här härliga problemfria perioden. Jag vill inte att det jag kämpat för så jävla länge nu, i flera år, ska ha varit i onödan. Jag gjorde det rätta beslutet. Det vet jag.

Men det jag inte vet är vad som händer om jag ändrar det nu.
Men jag är inte villig att chansa. Jag väljer hellre att inte vara inblandad alls.
Jag vägrar förlora det jag byggt upp nu.
stabilitet, självförtroende och medvetenhet.
Det är värt mycket mer.


only time can tell.

För ingen kan veta vars man står om ett år.
Man har ingen chans att förutspå, för det krävs så lite för att förändra så mycket.

onödig uppdatering

jag tror att den här veckan kommer gå lika fort som den förra gjorde. Hoppas på det iallafall.. eftersom det är ju läskigt nära metallicakonserten nu.. åh vad jag längtar : ) Synd att det försvinner 4 dagar från sportlovet för den bara.. vi bokade flygresorna så för då kostade det bara 500 kr. jävligt billigt :b

har hur som helst ingen aning vad det blir att göra på lovet. Hoppas på att hänga med brorsan precis som hela jul lovet. men hoppas kan man väl göra hur mycket man vill :b Dock så ska man väl passa sig för att hoppas, för om man aldrig gör det, då blir man ju aldrig besviken heller. Men vi kan ju dock inte styra över vad vi tänker och känner haha.

Sitter och väntar nu på dom 2 barnen som jag ska klippa. känner mig onödigt nervös bara för att jag inte har något att fördriva tiden med. haha. Jag hatar att klippa barn, dom kan aldrig sitta stilla :D

Sen ikväll ska jag till arvesen och se saw 5 =)

let's dance to joy division

Jaa.. dagen blev inte så misslyckad som det kändes som att den skulle bli.
Jag trodde ilskeutbrottet skulle förstöra hela min dag, men istället la jag mig i sängen en stund tills jag lugnade ner mig, sen kom mamma med nå grejer hon köpt åt mig : )

Det blir mycket håår i helgen..
Idag färgade jag morsans hår i utbyte att hon köpte en hårfärg åt mig, så nu har jag färgat allt helsvart och även kapat runt 7 cm från löshåret. Much better!
Sen så ska jag klippa manne nu när han kommer hem, sen ska jag slinga emmas hår.

oj jävlar.. allt det där på en dag :D haha..
Sen imorn komemr det hit 2 barn som ska klippa sig. Egentligen skulle jag ju klippa hela familjen (4 pers) men mamman hade varit hos frissan samma dag jag ringde och sa att jag kunde klippa. Typiskt ! Haha.. aja. det blir ju ändå lite pengar ;) haha.

finemang start på dagen!

Jag är en arg människa. Jag tror att jag är den argaste av oss alla tillochmed.
jag svettas som en äcklig jävla cpjude och är mitt i ett frispel

förra gången då jag och emma skulle ut och köra skoter, så kom vi oss aldrig iväg för att den blev sur och idag när jag skulle ut själv, ja då fick jag iväg den kanske 15 meter,  efter att ha kört ner sig 2 gånger och sista gången den körde ner sig så försökte jag en stund tills jag insåg att det inte gick, har inte tillräckligt med muskler för att få lös helvetet.

fan vad arg jag är åååååååh jag ville ju ut och köraaaaa
har seriöst inte kört skoter en enda gång här i boden, och det verkar som att det aldrig blir heller ><  haha fyfan va dåligt


nått i stil med en tankeställare

Det här inlägget är ingenting jag menar åt någon, jag bara måste skriva det.
"Jag får inte dricka för min pojkvän"
Äh fyfan! Ljug hellre och säg nå annat för fyfan vilket pinsamt uttryck!
Hur patetisk är man inte som människa om man låter någon annan bestämma vad fan man vill göra på sin fritid?
Dessutom, hur fan kan man få ett förhållande att funka om man inte litar på varandra, för det är ju det de hanlar om.
Eftersom vilken 12 åring som helst eller ändre lär sig kontrollera sig själv med alkohol i kroppen efter man har druckit en 5-10 gånger. Och har man inte det.. då är man antingen utveckligstörd i hög grad eller en sån där äckligt utstirrad fjortis med sönderblekt hår och magtröja.. antar jag, för vilken människa som helst vet precis vad man gör, just i det ögonblicket man gör det, hur mycket alkohol man än intagit. Så skyll inte på alkoholen för att du varit otrogen i fyllan eller nått. HAHA, drar ett gott skratt åt samhället här för mig själv. Vilka idioter det faktist finns.

Hör ni inte hur jävla patetisk man är när man drar den frasen?
"jag får inte dricka för min pojkvän"
Och ännu bättre.
"Jag får inte dricka för min pojkvän eftersom att han då inte heller får dricka, och då behöver jag inte vara orolig över att han ska vara otrogen i fyllan"

Hoppas hoppas hoppas att det finns någon idiot där ute som läser det här och känner sig träffad. Och förhoppningsvis känner sig lika patetisk som jag isf skulle tycka att man borde känna sig.

åh, jag blev fan på gott humör av att trycka ner dessa idioter.


(än en gång så har det inte hänt nått som fått mig att skriva det här, läste den där frasen någonstans och började irritera mig mer och mer på den, tillslut tyckte jag det var rätt att skriva om det så det finns fler där ute som kan irritera sig på det.)


chock

haha, nu fick jag en sån där över-aktiv skrivande timme :D
Känner mig helt sjukt glad. Fattar inte vars det kom ifrån, känns underligt. Bara satt här och helt plötsligt var jag världens gladaste människa eller nått i den stilen. Hm. Trist att inte emma var här och delade den mystiska glädjen med mig, är på hurmör för att bara sitta och skratta.

Vet inte om det blev så bara just för att jag är så glad nu eller vad det kan vara, men jag fick känslan av att jag är jättenöjd med allt som händer i mitt liv just nu. Helt problemfritt, tillräckligt händelsefullt, inte för stressigt, och underbara vänner.

Det är fan inte ofta man kan lappa ihop alla dom där delarna! oftast är det alltid nått som är mindre bra. Men inte för mig. Inte idag i denna stund, och jag tror inte att det är det imorn eller övermorrn heller. Eller iof man vet jag ju aldrig, det kan ju hända att jag blit överkörd imorn påväg till bussen. Men skitsamma >< Det känns som att jag har en riktigt bra period just nu bara!

Dock "så kommer ju allt ont i 3", så problemen är väl bara runt hörnet antar jag, det är ju oftast så. När som helst så händer någonting som förstör denna känsla, sen kommer det dröja länge innan nästa riktigt bra period kommer. Så jag ska njuta fullt ut av den här känslan.

EEÄÄÄUUU.
(hejdå, på mitt och emmas.. och angelicas mycket mystiska språk... )

AHHHHH!!

Nu är det bara 15 dagar kvar tillMETALLICAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allmänt

haha.. all denna träning dödar min otränade kropp altså. haha, helt jävla slutkörd alltså. Haha. Till och med fått ont i muskler jag inte visste att jag hade. Nej fyfan det är inge bra :D haha. Men kul är det ju faktist och det är ju bra.

Är ju van att träna själv nu, eftersom jag simmade ju själv varje dag i nån månad fram till jul, men nu känns det mycket roligare att ha någon att träna med. superdupernajs!

Nu kan jag äntligen ta en snus och dega vid datorn en stund innan jag snör mig i duschen. Härligt!Har inga planer för imorn, hoppas på att emma ska va med mig : )) haha, min favorittjej hell yeah! Det känns mindre ensamt att ha någon att vara utvecklingsstörd och allmänt barnslig med trots att man är 16. Hon håller garanterat med mig ;> Vi är ju seriöst som småbarn då vi är med varandra ;D


HAR FÖR ÖVRIGT KOMMIT FRAM TILL HUR JAG SKA GÖRA OM MITT RUM NU. NAAAJS :) Sen måste jag komma ihåg att Ellie och Johanna får varsitt hörn som jag lovat.

första riktiga kunden

Ja, idag hade vi kundmottagning, och det visade sig att jag hade en kund. Skolsköterskan. Hon skulle ha slingor, så jag drog ju ut en massa slingor och satte på blekningen och väntade till tiden var slut och gick och skulle skölja ur det, hann inte mer än precis blöta lite, SÅ GICK BRANDLARMET....

Fick stressa nå jävulskt, skölja fort som fan, sätta balsam, dra av slingmössan och bara lägga en handuk på huvudet och sen utrymma. hooh! Min första kund, och det går sådär.. haha, nått jag inte kommer glömma ;)


Sen var det bild i 2 timmar, lika chill som alltid. Jag tycker det är jävligt skönt att efter salongdagen(eller kundmottagning som det är framöver) bara sitta och rita samtidigt som man pratar om allt som hänt under dagen osv. Jättebra.

Haha, tyckte lite synd om johanna w i klassen, hon fick en stamkund som kommit 1 gång i veckan i 25 å till salongen, och hon visste precis vad hon skulle ha (en VO, dvs hon skulle rulla upp håret på vanliga spolar), och det verkade som att hon var väldigt petig, hon hade till och med eget shampoo med sig. Kämpigt antar jag, men hon gjorde det med en skön attityd tycker jag, så det diggar jag.

Lägg märke till "diggar" .. Vilket old school ord egentligen, man säger det nästan aldrig längre :D Haha. Men nu ska jag på step in med arvesen, tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

over and out

Har varit med emma nu hur många dagar som helst.
Vi fördriver tid fort som satan tror jag, för veckorna bara svingar förbi.. Snart är det ju för fan dax !

Jag lyssnade igenom alla låtarna från metallicas skiva igår eller nått, och insåg att jag faktist kunde alla texterna. Känns riktigt kul. För då jag var på boppers och lars winnerbäck och bara hade 1 låt som jag verkligen vill höra, så spelades självklart ingen av sångerna. Därför känns det så jävla skönt nu att veta att alla låtar som kommer på den här konserten kommer vara lika bra! Längtar så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till

Det jävliga med vistelsen i sthlm i 3 dagar blir att jag faktist kommer vara helt jävla pank.. Menmen, jag far ju inte dit för shoppingens skull direkt. Måste bara se till att hämta nå isfolketböcker hos syrran så nöjer jag mig antar jag.

måndag...

aaawwh.. slutade klockan 11 idag! vrålskönt.
(gick dock ingen buss före 12.20.. och jag kom hem nyss ><)

Ikväll ska jag färga arvesens hår om jag minns rätt, men det blir nog efter middagen, så jag ska passa på att sova nån timme nu så jag orkar för jag är fan svintrött. Sen ska jag gå och lägga mig igen direkt när jag fixat hennes hår också så jag samlar på mig en massa timmars sömn för idag.

Jag har ingen kund för torsdag, det var nära att jag skulle få en permanentkund, men det slapp jag. Fan jag är livrädd för det. eller nej kanske inte livrädd haha, men jag vill verkligen verkligen inte. Men den dagen det blir, så blir det, jag kan ju inte skjuta det framför mig hur länge som helst.. ; )

mirror mirror on the wall

Haha, jag var ju med emma och angelica i fredags, det var skitbra. Kändes jättejättebra och jag hoppas det fortsätter vara så. Jag litar på det!

Iallafall så började vi se Bruce den allsmäktige, men det slutade emd att både jag och angelica lutade oss mot emma och sov. Det blev en tidig kväll, där vid 12 eller nått, och vi sov seriöst fram till kl 4 dagen därpå. Alla var helt slut så det var helt underbart att bara soooovaaa.

Sen så sov emma hos mig till idag. Vi kom på att det är 4:e helgen i rad som hon slaggar här. underligt.


Juste!  En stor ros till Emma, som faktist har pojkvän, men ändå spenderade sin alla hjärtans dag med sin bästa vän :) Det tyckte jag var väldigt fint av henne.

__

I did it.
Jag vek mig. Du verkar ju aldrig göra det, så jag gjorde det. Jag vek mig.
Men nu vet du iallafall.

Det känns till och med bra. Att besegra stoltheten sådär nån gång kanske kan vara bra?

g-reat

bilder från en snabb uppsättning i måndags
(äntligen nå bilder från skolan här i bloggen)
Ikväll ska jag vara med Emma och Angelica, ska bli mysigt. :)
Mamma har förresten fixat 4 st kunder åt mig, HÄRLIGT!
money, money, money... !

tuesday's gone

jepp, stannade hemma idag. Bra val.
Det tjorvade dock imorse då jag upptäckte att jag inte hade numret till läraren, men tillslut löste det sig.
 "Jag känner mig inte så kry idag så jag stannar hemma. /Madde h"
Made my day!
Sov till 20 i 2, sen duschade jag och gjorde käk, sen tog jag bussen och besegrde mina demoner, ochsen kom mamma och skjutsade mig till skoaffären där jag köpte prickiga inneskor för salongdagarna ;> haha, sen for jag till manne, kom dock på att han var på jobbet, så nu sitter jag här .Har läst lite på flashback och druckit kaffe, tar det bara lugnt. Råttan och manne har ju lanat eller vad man ska säga, och dom har (måste jag tyvärr säga) gjort en enormt skön möblering, helt plötsligt hade han en 2-rummare. Helnajs.

På en stund kommer pappa och hämtar mig och väl hemma så är alla syskonbarnen där och det är köttsoppa. Sen ska jag ta det jävligt lugnt och somna tidigt.Jag gör faktist mitt bästa.

hello nothing

Har gjort en ny design nu, min dator tar flera dagar innan den börjar visa den, så jag vet inte om den syns för någon annan >< haha

Jag har absolut ingenting intressant att säga om dagen.
Men jag tar det nog ändå..
For till skolan, sov hela vägen dit och sov hela (den inställda) svenskan medan clara och linnea jobbade, sen sov sen håltimmen och sen var det lunch och matte, sen sov jag en stund på bussen hem också. Väl hemma, så såg jag lite OTH, sen step in och tränade. (idag var jag inte själv med personlig tränare, för det hade kommit 1 till dit, men det kändes ändå nästan som att ha personlig tränare ;> haha. helnajs)

Imorn börjar jag 11.55, så jag ska mest troligt sjukanmäla mig och stanna hemma, bara för att det är jävligt skönt att sova och att datakunskapen ändå är onödig och matten kan jag göra hemma.

Funderar på att ta lite pepparkakste (som inte smakar pepparkaka), bara för att påsen står nästintill orörd medan alla andra nu är halvfulla. Hm.. lär dock ändå sluta med att jag tar norrskensteét...

morgon

sitter och väntar på att farsan ska fixa bilen, den visade sig var utan el,
så jag kommer lite sent till skolan idag.
Skönt att få koppla av en stund innan. Fördriver min tid här.

Jag känner mig bättre än igår, men jag är fortfarande så besviken. Och rädd.
Jag är rätt för att du inte längre vet vars gränserna går.
Rädd för att du inte reder ut dina problem,
för det är fan viktigt att du gör någonting och det är nu, inte om 3 månader.
Nåja, antar att jag finns här om det är nått. Precis som alltid annars. -suck-


Är så jävla trött så det finns fan inte. Kommer sova hela vägen till skolan, sen kommer jag säkert sova hela svenskan också.

jag saknar dig

i feel like i don't even know you anymore

Jag fårstår ingenting. Jag hänger inte med i ditt liv längre.
Fan vad konstig känsla det vart alldeles nyss när du kom förbi.

Jag kan inte annat än gråta.
Jag saknar min storebror.

Hur kunde det förrändras så fort?
Jag tycker inte om när det är såhär.


Den där dikten du skrev till mig för 3 år sedan, om hur vi inte kan leva utan varandra, den verkar inte betyda någonting för dig längre. Jag har inte pratat med dig, pratat på riktigt, på över en månad. Så länge har det aldrig gått förut.

Det gör mig så jävla ledsen bara.

oj

Fan jag borde skämmas som glömde skriva upp sex and the city och scrubs.
Pinsamt!

ändrar inlägget på en gång!

keep on wandering around, thinking

Jag har tänkt på det ett bra tag nu.
Jag har så mycket jag vill säga, även om jag vet inte vars det tar mig.
Jag vill bara gå hem till dig och prata med dig.
För jag vet inte vad det är du tror men jag är ganska säker på att inget av det stämmer. Och jag vet att det inte har någon betydelse försen jag drar tummen ur röven och faktist kommer och säger det.
Det är bara det att oftast i sånna lägen så kommer aldrig orden i rätt ordning och det brukar inte bli som jag tänkt mig.

Men jag bryr mig faktist.
Även om jag varit dålig på att visa det. Jag har nog faktist inte visat någonting alls, så jag klandrar dig inte för vad du tror eller tycker.


Jag är din vän. Och jag vill att du ska veta det.
Veta att du kan komma till mig när du vill.
Men jag vet inte när jag någonsin kommer kunna säga det till ditt ansikte.Jag tycker det är synd att vi gled isär.
Speciellt eftersom det var av fel orsaker.


serier..

Har börjat följa one tree hill nu, ser klart första säsongen ikväll.
Har insett att jag inte har rätten att säga att OC är den bästa serien förren jag har sett alla serier på topplistorna.

Hittills under mina år har jag sett

 • OC
 • Greys anatomy
 • Sex and the city
 • Scrubs
 • Medium
 • Charmed
 • Weeds
 • Sugar rush
 • Gossip girl
 • NCIS

Så nu när jag har sett klart one tree hill, då har jag Desperate housewives, Heroes & Prison break kvar.
Sen har jag den absoluta rätten till att säga vilken som är bäst.
Kan säga att hittils ligger faktist one tree hill jävligt bra till.

Är det någon som tycker att jag missat någon serie?

pengar

Hmm.
Fick veta att pappa har 3 månadslöner han kan ta ut,
vilket motsvarar 120 000 KR !!!
och gubben påstår att han "inte har råd att köpa en kamera" åt mig.
För 700 kr.

Han är snål.

Jag har alltid haft en kamera, och jag har alltid varit den som har tagit mest kort.
Nu har jag inte haft någon sen agusti, så det kommer kännas som att allt som varit mellan agusti-februari aldrig har hänt, eftersom att allt annat som hänt i mitt liv i alla andra månader finns i bilder.

Känns surt.

Mitt gamla rum visar lite grann av mitt fotointresse antar jag..


emmagiiiirl F4

Jag tvingade emma igår att se "harold and kumar, escpae from guantanamo bay" med mig. Och jag är ganska säker på att hon har ändrat åsikt om den nu. Det är ju min favoritfilm så jag har ju pratat om den hur mycket som helst och hon har alltid låtit negativ till den så nu bör hon inte göra det mer :)) haha.

Jag satte i min hårförlängning på emma idag, hon blev jättefin. Men hon får ju bara låna den ikväll mohaha :) Vi ska ju på toves kalas. Hoppas att det blir kul. Dock är vi nog dom enda nyktra där ikväll.

Både jag och emma har lessnat mer än det går att lessna när det gäller alkohol. Jag vet inte vad som hänt men det känns så jävla onödigt. Trodde aldrig jag skulle vara en som säger det, men det går faktist att ha lika kul utan! (iaf då jag och emma är med varandra) hmm.. känner mig dock jävligt tråkig..

Jag städade mitt rum efter att emma for hem. Och när jag säger att mitt rum är stökigt, då ligger det inte en tröja här och var och lite papperskräp, DET ÄR VERKLIGEN STÖKIGT. eller var, eftersom jag har städat nu.

Jag hade så sjuuuuuuukt mycket kläder på golvet så jag orkade inte börja vika,
så jag bara tog ner allt till tvättstugan och hoppas på att mamma fixar det där åt mig (A) Jag kunde knappt öppna garderobsdörren för att det var så mycket saker på golvet, och man fick känna efter med fötterna då man gick så det inte låg ömtåliga grejer under kläderna.. altså som ni förstår så var riktigt stökigt.

Nu är dessutom skrivbordet så tomt på grejer att jag kommer kunna ta hit 47 temuggar om jag så vill, igår hade jag problem med att rymma 1 här på bordet.

Jag ska inte klaga på mannes lägenhet längre...

problemfri period

Det är så skönt just nu. Livet.
Jag har inte ett enda problem att ta itu med.
Sånna perioder är härliga.

Då man har satt sig själv i en jävligt jobbig sits och man bönar och ber om att tiden så gå så sakta som möjligt för att man ska slippa ta sig an problemet. Lösa det.

Sen oftast då man har gjort bort det, så kändes det så onödigt att slösa så mycket tid på att gruva sig, då man istället kunde ha gjort bort det på en gång.

Precis efter ett sånt moment, speciellt om det varit långvarit, då uppskattar man verkligen dom problemfria perioderna.

Dock när man levt ett problemfritt liv lite för länge så blir det tråkigt.
Så problem är på sätt och vis väldigt bra.

Men idag ska jag bara njuta av min problemfria period med emma som kommer hit ikv och slaggar. Trevligt trevligt. Hoppas bara vi slipper boyfriend trubbel, det har varit det varje gång hon har sovit här tidigare.


slumpen eller ödet?

Haha, kan inte annat än skratta åt mig själv.
Har hållt på att sprängas av känslor nu hela jävla kvällen och inte vetat vad jag ska göra med dom så jag har skrivit mil av text på min dator. Och nu kom jag på att det är PMS så det bara sjunger om det. Jag får alltid tusen grejer i huvudet och sen när jag kommer på att det är för att jag ska få mensen snart, då känns det så patetiskt. Helt plötsligt så spelar inte känslorna man hade någon roll längre, för man vet att dom framkallats på grund av nått så patetiskt som PMS.

men samtidigt kan jag tänka,
är det just när man har pms som man känner alla undertryckta känslor?
Är det kanske just dom känslorna som är viktiga?

Jag har ingen aning. Men fortfarande så kryllar det av dom.

Sitter och funderar på hur mitt liv skulle se ut idag ifall jag aldrig fått den där tankeställaren som gjorde att jag slutade skolka i 8:an,
eller hur det hade sett ut om Monica hade sänkt mig till VG i svenskan då jag bad henne eftersom jag upptäckt att mina betyg annars skulle ta mig till luleå. Hade hon gjort som jag sagt och sänkt mitt betyg med 5 poäng så hade jag bott och gått skola i skellefteå nu.

Sånna där fruktansvärt små saker förändrar hela liv. Det är fan sjukt.


Bara en sån sak som att jag i 7:an försökte byta klass till 9:d, men min kontaktlärare vägrade låta mig byta utan att jag försökt lära känna dom i min klass.

Tänk om hon hade låtit mig byta klass, då hade jag aldrig lärt känna tove och emma, och vi hade aldrig haft våra bulleluggar. Om jag inte hade känt emma så hade jag aldrig känt angelica och då hade aldrig dom roliga festerna i hennes lägenhet varit med i mitt liv. Monicas klackar i korridorerna hade inte skrämt mig till lektionerna och frisör hade inte varit ett alternativ. Ja herregud, ramsan kan bli lång.

Men bara en sån där liten grej, jag menar, det hade ju inte spelat någon roll för Monica ifall jag hade gått i hennes klass eller bytt (hon hade aldrig ens träffat mig, jag ringde några dagar innnan 7:an börjat) Hon hade lika gärna kunnat vara stressad då jag ringt och bara sagt "jaja, okej jag skriver in dig i 9:d istället".

Men det gjorde hon inte, hon var bestämd om att jag skulle gå just 9:e.
Det får mig att tänka, är det ödet att det blev så?
är det meningen att jag ska vara den personen jag faktiskt är idag?
Eller var det bara slumpen, råkade jag bara trampa in på en annan stig?

För ibland känns det som att jag lever någon annans liv.

kung över kidsen

DRA ÅT HELVETE vilken jävla flashback!
hittade musik på min dator som jag absolut inte visste att jag hade.fan vad förvirrande det känns.

Jag tänker tillbaka och jag ler för mig själv.
Det känns i denna stund jävligt tråkigt att allt blivit som det blivit.
Men ingen av oss alla är samma människor idag som för några år sedan,
så man kan sakna hur mycket man vill för tyvärr blir det aldrig så igen även om man så skulle göra ett försök. Istället får man glädjas av alla minnnen. Allt galet man gjorde.

Det var en sån tid som bara kommer en gång i livet och så är det för alla oss människor.kronan portion

Kom på alldeles nyss att jag skulle kolla hur mycket snus jag har kvar,
så jag vet om det snart är dax för en ny stock.

Och då upptäcker jag att jag har

 • en dosa i bokhyllan på skrivbordet
 • en på vardera sida av skärmen
 • en i korgen i hallen
 • en i jackfickan
(såklart öppnade....)


Antingen är det jävligt slött, eller jävligt slarvigt,
eller kanske rent av jävligt praktiskt?

ett inlägg om hår....

tog bussen till skolan som gick 11.30. Helt underbart ;D
Sen var det matte och data, så det var 2 timmars plugg sammanlagt, sen var dagen slut och jag tog bussen hem.

For till syrran där jag skulle klippa och slinga hennes kompis.
Det var ett självlockigt hår, det första jag klippt. Men det gick jättebra ändå.
Jag tycker till och med att det var lättare att klippa ett lockigt hår.

Fick 200 spänn för det : ) känns svinbra, behövde verkligen pengar!

Sen fick jag 8 muggar och 8 skålar i biege av syrran, det är ju bra att ha den dagen man flyttar. Fast nu har jag alla köksgrejer jag behöver, så inga mer flyttsaker tack! (med tanke på att en flytt inte äns är planerad)

Nu har jag klippt och snört i en röd mahogny färg i morsans hår, så då får vi se vad vattengympa-tanterna säger om det imorn. Verkar som att morsan kan ragga kunder åt mig därifrån. Najs ;) haha.

Sen kladdade jag i resterna i mitt hår.. Kunde inte hålla mig >< Haha.
Helt onödigt, verkligen helt onödigt.
aja, ibland kan impulsgrejer vara bra, vi får väl se.
Funderar dock på att bli ljusbrun snart. Eller röd.

Åhh.. Rött hår med bodens norrbottens vackraste bullelugg.
Det är jag till sommarn det!


Jag har skrivigt "hår" 5 gånger i det här inlägget. Så nu slipper ni räkna.

ett mellanrum

Ibland väntar man helt enkelt för länge.
"bättre sent än aldrig" fungerar inte alltid

människor förändras.


BILDER

äääääntligen har jag fått tag i lite bilder från visningen, så här kommer dom!Det är ju långt ifrån alla modeller, och tyvärr fanns inte mina favoritfrillor med bland dessa kort.
Men får jag tag på dom så jag kan lägga upp dom så lovar jag att dom kommer.

(I den här kategorin på Hilda's pixbox  http://www.pixbox.se/pic_show_id25915279.html  finns frillorna jag syftar på)
__

Idag var jag på step-in, skulle ju på den där gruppträningen.. men jag var den ända som hade kommigt så det blev som att jag hade en personlig tränare haha, helt underbart ! ;)

börjar inte förren 12 imorn, så det känns förbannat skönt!
Dock så har inte nyaste greys anatomy kommit ut, så jag vet inte vad jag ska göra nu ikväll.
Nått blir det väl. Koppla av en stund.

Hörs!

the day that never comes

sitter i bibloteket med jennifer och försöker hitta artiklar som är FÖR dödstraff, hur kan det finnas så få av dem med tanke på att nästan hela usa har det?

Är förbannat jävla trött idag, ska nog hem direkt efter skolan och sova i någon timme. Sen ska jag på step in på den där gruppträningen haha.

Imorgon har jag sovmorgon till 12. känns rätt skönt, men samtidigt ovärt att fara till skolan. Om jag skippar matten då har jag sovmorgon till halv 2, men då kommer jag ju knappast orka fara till skolan för att gå på datakunskapen. Så.. jag har beslutångest om hur jag ska göra. Men men, det löser sig nog.

Nu ska jag pysa. Hörs!

från posetivt till negativt inom några minuter

Ja, jag skickade just ett sms och sen kom jag på att jag vill skriva av mig lite på det området. Bättre att skriva här då.

Jag vet inte vars jag har dig längre och jag fattar inte vad som hänt?
Vars tog det vägen, det var ju så jävla roligt hela jul lovet och nu så hör du inte äns av dig och är bara arg då jag ringer. Jag blir så less på att du är så dryg när det inte finns någon anldening.

Jag fattar bara inte hur det kunde svänga så fort?
Såhär har vi inte haft det på jättelänge.
Jag känner verkligen att det här inte är bra.
Och det jävligaste är att jag inte tror att du äns ägnat en tanke åt det.

Jag har varit så förbannad den här veckan så jag automatiskt inte velat tänka på det, men nu tvingade jag mig själv till att skriva det där smset för att få veta vars du står. Om något är fel.

Jag tycker inte om att vara utan dig.
Speciellt inte nu när det känns som att vi är ovänner utan att jag vetat om det.

Jag undrar..

Jag tror att det här är en tid jag kommer se tillbaka på om några månader och längta tillbaka till.
Eller jag vet att det kommer vara så.

Däremot så vet jag inte riktigt varför.
Kanske för att det ironiskt nog påminner mig om i våras,
även fast det egentligen inte varit någon anann likhet än just angelicas lägenhet.Knepet är att inte ha för hårda krav på sig själv och att inte tänka så långt framåt, bara göra vad som känns bäst för stunden och oroa sig för resten sen. Och att inte dränka sig själv i skolarbete är ju posetivt.

Den livsstilen påminner lite om hansson's uttryck "det löser sig"
För det stämmer ju. På ett eller annat sätt så löser det sig alltid.

this is the life

Nu sitter jag här hemma, äntligen..
Har varit med emma hos angelica rätt mycket så det känns skönt att komma hem efter ett tag : )
Ska nog koka te om en stund!

Skoterkursen och altl sånt där gick bra igår.
2 fel på provet, och det gick bra att köra. Precis som väntat.
MEN.
Sen när jag kom hem då jag och emma hade tagit på oss skoterkläder och allt för att ta en fin skotertur, så.. startar självklart inte skoterjäveln som jag använt bara några timmar innan. Och jag gav ju inte upp i det första heller, så jag stod ju och försökte dra igång fanskapet i typ en halvtimme. Tror ni jag har nå ont i armarna idag?

Slagga hos emma inatt såklart, och därmed så försov jag mig också. Men det funkade ändå.
På skolan så var vi i salongen till 11, sen slutade vi och jag tog bussen hem till emma.

Var på typ ett instruktionsmöte på stepin, och sen gick jag tillbaka till emma.
Vi satt och slappa framför tv:n i hundra år, sen var vi tvungna att städa lägenheten eftersom Angelica kommer hem imorn. Det blev inget vidare seriöst jobb, men det dög säkert.

Sen såg vi en "Risen"-reklam och det såg jättegott ut så vi gick bara därför och köpte det.
Det var jete-gooooutt!


slutet på skoterkursen.

morsan har kacklat på hela förbannade morgonen nu om att ta på sig kläder så jag inte ska frysa, typ ullmax sockar, fula gula vinterkängor och långkallingar och täckbyxor och mannes gamla skoterjacka. Nu känner jag mig som ett jääävla svullo haha. Dessutom hade mamma gjort varm choklad hahahaha. Det är skoterkursens uppkörning och prov, inte en utflykt !

wtf...

Ingenting har förrändrats på den biten sen man gick lekis och skulle ut i skogen.

Helgen

På torsdag for jag till emma direkt efter skolan och sov där.
På fredag då jag for till skolan så var engelskan inställd, så jag skippade gympan och for med linnea hem till henne och blonderade en effekt i hennes hår. Sen mötte jag emma på stan och inhandlade grejerna för kvällen.

Vi gjorde ju entrecoté med klyftpotatis och rosépepparsås. Det var rätt gott.
Vi drack några cider och chillade.. sen spårade det.
Inte världens roligaste kväll, men det hände inga olycker eller liknande, så det kan man vara glad över iaf.

Morgonen då vi vakande så.. haha, kommer emma och väcker mig och säger att hon hade vrålspytt inatt i kattens bädd och över nå kläder och nån stol osv. Haha, det var svinkul då hon berättade det. Men det var rätt grisigt så vi väntade nästan hela dagen innan vi trokade bort det. Eller, inte "vi", emma fick ta hand om det själv! :D

Sen så hade jag och emma planer inför kvällen, som sen ställdes in. Och vi blev fruktansvärt sura, så vi gick och la oss och sov i närmare 3 timmar. Vaknade då klockan.. 6 eller nått.
Sen dess har vi ätit och ätit.. och dragit alldeles för långa skämt och ätit och.. sen kom axel! Då satt vi och pratade om olycksdrabbade klasser och folk som kört ihjälsig och drogat ihjäl sig och fängelset och sen började emma och axel att bråka och jag satt på sidan om och skrattade åt dom. Haha.

Nu ska jag till sista skoterkursträffen, ska göra provet osv. Kändes oerhört jobbigt att stiga upp den här tiden, men vad kan man göra? hm.

Far förmodligen till emma ikväll igen, sover säkert där tredje natten irad också. Tja!

RSS 2.0