emmagiiiirl F4

Jag tvingade emma igår att se "harold and kumar, escpae from guantanamo bay" med mig. Och jag är ganska säker på att hon har ändrat åsikt om den nu. Det är ju min favoritfilm så jag har ju pratat om den hur mycket som helst och hon har alltid låtit negativ till den så nu bör hon inte göra det mer :)) haha.

Jag satte i min hårförlängning på emma idag, hon blev jättefin. Men hon får ju bara låna den ikväll mohaha :) Vi ska ju på toves kalas. Hoppas att det blir kul. Dock är vi nog dom enda nyktra där ikväll.

Både jag och emma har lessnat mer än det går att lessna när det gäller alkohol. Jag vet inte vad som hänt men det känns så jävla onödigt. Trodde aldrig jag skulle vara en som säger det, men det går faktist att ha lika kul utan! (iaf då jag och emma är med varandra) hmm.. känner mig dock jävligt tråkig..

Jag städade mitt rum efter att emma for hem. Och när jag säger att mitt rum är stökigt, då ligger det inte en tröja här och var och lite papperskräp, DET ÄR VERKLIGEN STÖKIGT. eller var, eftersom jag har städat nu.

Jag hade så sjuuuuuuukt mycket kläder på golvet så jag orkade inte börja vika,
så jag bara tog ner allt till tvättstugan och hoppas på att mamma fixar det där åt mig (A) Jag kunde knappt öppna garderobsdörren för att det var så mycket saker på golvet, och man fick känna efter med fötterna då man gick så det inte låg ömtåliga grejer under kläderna.. altså som ni förstår så var riktigt stökigt.

Nu är dessutom skrivbordet så tomt på grejer att jag kommer kunna ta hit 47 temuggar om jag så vill, igår hade jag problem med att rymma 1 här på bordet.

Jag ska inte klaga på mannes lägenhet längre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0