första riktiga kunden

Ja, idag hade vi kundmottagning, och det visade sig att jag hade en kund. Skolsköterskan. Hon skulle ha slingor, så jag drog ju ut en massa slingor och satte på blekningen och väntade till tiden var slut och gick och skulle skölja ur det, hann inte mer än precis blöta lite, SÅ GICK BRANDLARMET....

Fick stressa nå jävulskt, skölja fort som fan, sätta balsam, dra av slingmössan och bara lägga en handuk på huvudet och sen utrymma. hooh! Min första kund, och det går sådär.. haha, nått jag inte kommer glömma ;)


Sen var det bild i 2 timmar, lika chill som alltid. Jag tycker det är jävligt skönt att efter salongdagen(eller kundmottagning som det är framöver) bara sitta och rita samtidigt som man pratar om allt som hänt under dagen osv. Jättebra.

Haha, tyckte lite synd om johanna w i klassen, hon fick en stamkund som kommit 1 gång i veckan i 25 å till salongen, och hon visste precis vad hon skulle ha (en VO, dvs hon skulle rulla upp håret på vanliga spolar), och det verkade som att hon var väldigt petig, hon hade till och med eget shampoo med sig. Kämpigt antar jag, men hon gjorde det med en skön attityd tycker jag, så det diggar jag.

Lägg märke till "diggar" .. Vilket old school ord egentligen, man säger det nästan aldrig längre :D Haha. Men nu ska jag på step in med arvesen, tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0