kundmottagningen osv

Japp, kundmottagningen idag gick bra kändes det som. Hoppas kunden blev nöjd också, det verkade då som det. Skulle ju egentligen haft en till kund efteråt men lärarna snodde den och visade för hela klassen istället haha, tusan! Färg är ju min grej, det är då jag kan känna att jag glänser ;) haha

Sen efter lunch ungefär så var alla klara med sina kunder, så vi gick igenom ett sätt att klippa snelugg på och efter det slutade vi. Sen var det bild, och idag gick lektionen jääävligt fort. Jag älskar torsdagar, från början till slut !


VI HAR EGEN HÅRVÅRD TORSDAG EFTER LOVET.
jag längtar som ett jävla cp!
Kan dock inte bestämma mig om jag ska ha ljusbrunt med blonda slingor, eller vinrött..
Vill göra brunt först, för då är ju håret i rätt utgångsläge för att snöra i en vinröd färg då jag lessnat, fast då tänker jag.. vad är idén med att göra brunt först då, om det egentligen är rött jag är sugen på?

Är inte säker på att jag har råd att hålla den röda färgen vid liv heller, måste ju köpa nå produkter från dahls isf.. och har väldigt lite pengar denna månad.. hm ! får fundera vidare.


Nu ska jag på step in med elin, egentligen är det rätt dumt eftersom jag håller på att bli sjuk, men det är vattenmassagen jag vill dit för (A) haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0