the house that jack built

åhh jag är jättenervös för kundmottagningen imorgon.
Det stör mig så förbannat mycket, det blir bara jobbigt om man är nervös. Dessutom så finns det ju ingenting att oroa sig för. Fan jag blir alltid såhär, hoppas det börjar gå över snart när vi har haft några kundmottagningar :D

Känner dessutom att jag håller på att bli sjuk och det känns svinjobbigt av många anledningar.
Dels kundmottagningen imorn, den får jag inte missa. Sen ska vi åka långfärdsskridskor på idrotten på fredag och det har jag också sett fram emot. Vill inte missa det heller.

Sen är det ju konserten såklart, men det lär väl gå över innan dess.. Tanken av att sitta där med högfeber och frysa känns inte så lockande, men såklart hade jag väl farit iallafall. Men somsagt så hoppas jag på att jag har varit sjuk färdigt innan dess : ) det är ju 9 dagar kvar!


Åh jag önskar ju kunde förklara det så man förstår hur kul det var, fast det går nog inte, men jag gör ett försök iallafall! Jag och manne satt och diskuterade musik åså kom vi fram till frågan vad skillnaden mellan rock och metal är. Haha, åså sa jag "i metal så skriker dom ju ofta i extremt höga toner med lite skakig röst- såhär !" åså Försökte jag mig på ett sånt där skrik bara så där oseriöst, och det lät fan precis som om Manowar eller Avantasia hade krypit in i min hals och sjungit det åt mig. Det blev fan ett proffesionellt metal-skrik hahaha fyfan vad vi skrattade. Så ironiskt det blev eftersom miott försök var så oseriöst.


Linnea och vanessa kom och mötte mig då jag for från manne, åså gick vi hem till krille där dom fick limma till mitt löshår, sen skulle dom och käka så då tog jag bussen hem och nu har jag sett lite OTH och funderar på om jag ska gå och lägga mig eftersom jag är svintrött, eller om jag ska sitta uppe en stund till och oroa mig i onödan för imorgon.

Hm.. OTH blir det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0