today, tomorrow and the day after that

yo!
idag var det en jävligt slö dag på skolan.
Slutade 12.40 och då tog jag och linnea bussen hem till manne där vi färgade och klippte till hennes nya löshår, och sen klippte vi även lite grann i mitt. Fick stressa för att hinna till träningen, men det löste sig eftersom vi fick skjuss av crille.
Är helt slut i kroppen nu, det var ett hårt pass haha. Meen sen.. så såg jag att vattenmassage-sängen fungerade nu, så jag testade den och fyfan vad skönt altså, hade jag haft ett riktigt step in kort hade jag säkert farit dit då och då bara för att ta lite massage ;) men jag får nöja mig med 1-2 dagar i veckan haha.

Imorn har vi friluftsdag, och det blev inte att fara till kåbdalis för min del så istället skiter jag i den och sover hela dagen, men det blir nog bra det med! Just nu sitter jag hos manne, ska slagga här ikväll. Blir nog ett och annat snack om livet, känner att det behövs. Dock inte för min del just.

Han ska åka skridskor vid 9tiden, så då kommer emma hit och hänger med mig en stund, måste berätta lite hemlisar för henne. hihihiOCH
jag har 2 kunder på torsdag, en klippning och en färgning av utväxt.
dom tidigare kundmottagningarna som varit så har knappt hälften av klassen haft kunder och nu blev det plötsligt så att alla fick varsin och jag fick 2.. hm ! haha. antar att det är svinbra. Känns bara lite småläskigt att det händer på riktigt nu om nån fattar. Hoppas bara inte nått sjukt som att brandlarmet slår på så hela skiten måste utrymmas, händer igen. Fast det är väl dock inte så troligt haha !(jusste, jag missade wellas frisyrvisning idag för träningens skull. Det är ovanligt att vi ettor får se så många visningar som vi nu blivigt bjudna till, så det känns ju tråkigt att missa. man vet ju inte hur länge det dröjer till nästa gång. För att vara lite egoistisk såhär på slutet så tänker jag hoppas på att visningen idag sög, så att jag inte gick miste om nå... haha)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har du för step in kort då om du inte har ett vanligt? : ))

2009-02-25 @ 16:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0