Tusan

åt helvete altså haha.
Har varit å tränat nu och hade svinont i nacken, har haft det i några dagar men jag kände nu att det gjorde rejält ont och att det förmodligen skulle göra dubbelt så ont imorn. Så jag bestämde mig för att låta pappa massera axlarna litegran..

Han är värdelös, totalt jävla värdelös på massage, det ger fan mer om man försöker själv. Han trycker typ all kraft på nyckelbenen istället för på nackmusklerna, åså trycker han antingen ingenting alls eller alllllldeles för mycket, sen så gör svinsnabba rörelser även fast jag vrålar som ett djur av smärta, fyfan jag tror jag har mer ont i nacken nu är innan. jävla misshandel altså haha! nästan så det är värt att fara till skolan imorn bara för att tvinga mästaren Clara att massera mig. Meeeeen, tyvärr tar ju min lathet över, ska vara hemma imorn. Egentligen bara för att det är najs som fan att få sova, men sen också för att vi har prov i engelskan och sen skridskor, och jag borde ju inte vara med på skidskorna så det är inte värt att fara till skolan bara för ett prov som tar typ 30 min eller nått.
Egentligen tycker jag inte om att ladda upp egobilder som dessa, speciellt inte eftersom jag själv ofta stör mig på andra som gör det.  MEN, här har vi mig i en hyffsat ljusbrun färg och i en röd färg. Vet inte om man egentligen kan jämföra hårfärgerna med varandra eftersom man nästan mer lägger märke till att jag var en fjortis med eddiemeduza tröja och pilotbrillor på ena bilden medan jag på andra bilden bara var en fjortis. Men om man bortser från att ingen av bilderna kankse ser ut som mig längre, vilken färg borde jag då välja nu när egen hårvård kommer? 

Haha, kan inte låt bli att dissa mig själv nu för min 100 mil långa bortförklaring, nästan så det skulle vart bättre att bara lägga ut bilderna! HAHA.

 Insåg också nu när jag kollade lite nogrannare på bilderna att alla förmodligen kommer svara den röda färgen.. så hela inlägget var nog egentligen meningslöst. Tusan.

Kommentarer
Postat av: LINNNNNEEEEAAAAAA

jag röstar på rött madde du är så snygg i det verkligen :D

2009-02-27 @ 23:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0