allt från magsjuka till permanentrullning

Jag har en konstig känsla i magen. Antar att jag är nervös för vilken respons jag kommer få. Men, jag gjorde vad jag var tvungen att göra. Nu är det upp till dig. Antingen eller, det finns inget mitt emellan här.

Jaa.. idag efter skolan så tog jag bussen till coffee magasine där angelica jobbar, emma var där så vi satt och surrade ett tag ( hon hann dricka 3 ½ redbull) sen fick vi nyckeln från angelica så vi for till hennes lägenhet och chillade. Gjorde äckelkaffe som seriöst smakade bränd jude eller nått. Det gick inte alls att dricka så vi.. vet inte.. fortsatte att gorma haha. Sen efter en timme eller nått så kom angelica hem och mådde inte alls bra. Det visade sig att hon åkt på vinterkräksjukan eller nått, hon började iaf pjuka somfan, så jag och emma fick turas om lite att hålla för näsan och springa in med vatten utan att andas. Jag ska ju ta skoterkörkortet typ i helgen eller nå så jag vågade inte stanna i hennes rum alls. Stackars liten, vi kändes oss jättedumma sen när vi var tvungen lämna henne för att gå till hildursborg och se när emmas älsklingsaxel skulle spela innebandy. Dom förlorade matchen men han var inte så sur som förväntat iaf, Vi började diskutera om emmas halsband hon fått av honom var vänt åt rätt håll.. Visade sig att han hade rätt tillslut >< förbenat! haha.

Nu ska jag läsa igenom en sista gång om permanentrullning, för farmor ska följa med mig till skolan imorn så jag ska penta hennes hår. söta lilla hon : ) Sen så ska elin i min klass som inte hade hittat nån att frisera, få frisera tove. hehe, en glad tove ; )

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0