born to walk against the wind

Kom att tänka på en sak. Jag har haft en förbannat torr period nu vad gäller alkohol.
Förut var det ju 4-6 gånger i månaden och nu..? oktober sist tror jag.
Det lustiga är ju att jag har inte kännt det minsta sug efter att festa och ta mig en sup. Inte en ända gång. Och jag vet vad det beror på, det finns ingen tvekan alls.

Det är sen veckan efter halloween då jag var med om den värsta bakisupplevelsen i mitt livs historia. Haha.
Råkade få i mig.. runt 8 dl sprit, och vi rörde som inte på oss annat än då vi gick ut för en ciggarett så jag märkte ju inte att jag blev full förren det small på riktigt. Haha. Då jag märkte att det blev lite svårt att hålla balansen (som jag hur full jag än är aldrig har misslyckats med sen jag var 12), så jag gick helt enkelt och la mig.

Vaknade dagen efter och.. kände att det var ingen tvekan om vad som behövde göras. så jag gick in på toa och pjukade uta bara satan. Och det var inte så himla mysigt. Kändes bokstavligen som att drickan legat och ruttnat i magen hela natten.

gick en stund och jag mådde fan inte bättre så gång på gång fick jag återvända in på toa och tömma det som var kvar i magen sen gårdagen. Jag låg i soffan till 7 på kvällen, livrädd för att röra mig och va tvungen att spy igen. Haha.

nej satan altså. det satte verkligen spår i mitt drickande må jag säga.

Men, det var idag jag upptäckte då att.. vadfan nu har jag dragit tummen ur röven och bestämt mig att komma över rädlan av att bli sådär bakis igen. Så på fredag är det klassfest hos Johanna och då ska jag tamejfan ta mig några öl.
Sen märkte jag att utan att tänka på det lyckats få 3 fester inbokade den här månaden. haha, känns nog 'tungt' att testa ta sig en sup nu i helgen och då är det plötsligt dax nästa helg och nästa?
För nästa helg har ju emma hand om angelicas lägenhet och då ska vi ha en tjejmiddag och kväll, sen helgen efter det har ju tove sitt födelsedagsparty. ..vågar inte ens tänka tanken att elin kanske ska dra nån födelsedagsfest snart.. HMM..

Kommentarer
Postat av: elin

haha tro mig madde, jag vet hur det är att vara bakis! är turstig i ca tre veckor efter att jag supit :P

2009-01-20 @ 22:41:56
URL: http://misselinp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0