det man inte pratar om

Oftast glömmer man ju bort dom mest pinsamma upplevelser man haft (eller iallafall jag).. Det är förmodligen eftersom man önskar att det aldrig hänt och kör på 'det man inte minns har aldrig hänt'. MEN. haha, hur mycket jag än försökt så kommer jag ihåg den.

Det var.. 2006 tror jag, det var en kväll efter en fest hos råttan och jag var påväg hem, cyklandes på min millitärcykel.
Plötsligt hör jag en röst ropa och jag känner ju igen den på en gång eftersom det var killen jag var kär i då. Så jag fetjävla bromsar med cykeln och har allt under kontroll ända till... ända till cykeln i princip står helt jävla still och ändå så ba flög jag av cykeln på nått så jävla klantigt sätt så jag vettefan hur. Jag blundar en halv sekund sen har jag en klunga med folk typ runt om mig. Inte bara killen, utan alla hans polare osv.

Jag vaknar på morgonen därefter och allt känns så jättebra.
Sen ba.. wtf... gjorde jag? .. nej.. det gjorde jag väl inte? Jag måste ju ha drömt. Ja. Det måste jag ju självklart ha gjort.

Ställer mig upp från sängen och känner redan då att jag hade fett ont på benet.
misstänker att det inte varit en dröm, men hoppas allt för mycket på det så jag bestämmer mig för att det HÄNDE INTE.

går sen till spegeln och ser en bula i pannan, skrapsår på hakan, och sen hade jag ju grymt ont på benet och på högra sidan av arslet. Förstod ju då att det var ju ingen dröm, Jag hade på riktigt varit förbannat jävla full och flygit av en stillastående cykel framför sånna personer man verkligen inte ska flyga av en cykel framför.
Och inte nog med själva faktumet att jag ramlat - jag måste ju ha dragit en rejäl vurpa med tanke på hur många olika ställen jag hade ont på.

Än idag känns det jobbigt att tänka på det där ögonblicket.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Haha. vilken tur att jag förvarnade då! jag vet ju att du hatar hiphop. minfavoritmusiksuger kanske :D

2009-01-20 @ 21:42:03
URL: http://iamlegend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0