från sluta-röka-blogg till bästa vänner

Det första jag ska göra är att tipsa om en sluta-röka-blogg http://blogg.aftonbladet.se/12463
Dels så lär man sig lite nya grejer som det inte pratas så mycket om när det gäller att sluta röka, sen så kan det vara nyttigt att gång på gång upprepas om hur farligt det faktist är. aja.. ska inte vara nån hälsojävlapedagog så det räcker med den här texten.
__

Idag hade vi ju våran näst sista kundmottagning då vi tar med människor vi känner och fixar deras hår gratis ( som träning för den riktiga kundmottagningen om typ.. 1 månad eller nått? -läskigt somfan.)
Och jag hade ju med min kära farmor på tortyren Permanent. Hon är så söt, satt och log för sig själv i stolen typ och låssades som att allt gick bra medans det verkligen inte gjorde det. Tog en oerhört lång tid. Oseriöst lång tid faktist. Och ja.. hela salongdagen i allmänhet gick åt helvete för mig känner jag. Förutom på slutet då Hilda och Linnea snabbfixa mitt hår i en uppsättning som kan se svår ut men som egentligen är.. bland det lättaste av allt? Aja..

Sen tog jag bussen till angelica, där emma var. Hon var där typ för att angelica inte skulle behöva vara ensam då hon är sjuk, men hon hade legat å sovit hela dagen då emma var där, så åwh tyckte det var gulligt av emma att ställa upp så mycket för en vän :) credit för det emma!

Vi for och handlade mat och c-vitaminer och tryckte i henne en massa och städade lägenheten åt henne osv, såna där smågrejer som gör att man inte känner sig så ensam då man ligger och är sjuk. :)

Sen kom pappa och hämtade mig och skjussade mig till arvesen som fyller år idag. Grattis gumman. Kan inte fatta att vi känt varandra hela våra liv. Du är den ända av mina barndomskompisar jag har kvar och tacksam är jag. Du är en genomskilnigt äkta vän och såna finns det verkligen inte många av. Jag tror du är en av få människor i världen som kommer dö och veta att du inte gjort en ända människa illa (inte med flit iaf) Jag tror att nästan alla människor har gjort något mot någon annan som dom sen en dag ångrat, men fan inte Elin. Det tror jag fan inte. Du ska fan vara stolt över dig själv.

Kände att jag möjligtvis drog iväg hela inlägget till ett sånt där smyg-fjortis-kärleksförklarelse, nivet i gästboksinlägg då alla under 14 skriver "älskar dig gumman ;** <333" .. som att man måste påminnas 23456 gånger per vecka.. Haha. Nej men då det väl kommer sånna grejer från mig då är det tamejfan tvättäkta.

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh vad glad jag blev av att läsa det där! :') Från blöjan till graven, visst?

2009-01-16 @ 00:41:03
URL: http://elinarvesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0