had a feeling

Idag var jag inte på skolan nå för att jag skulle på möte på step in klockan 11. Skönt som bara fan.. Men det visade sig att jag gick miste om hur mycket som helst på skolan..Sax och maskin hade varit där och klippt en från klassen. En ascool frisyr hörde jag att det var.Sen hade dom klippt samuel (våran kill-docka) så nu kommer det vara tjorvigt för mig då jag inte ligger på samma ställe som dom andra tror jag. Tusan.

Fan att jag missade sax och maskin. fan fan fan !

Efter mötet så tog jag en sväng förbi angelica som egentligen hade fullt upp med att tvätta och packa inför resan imorn. Så besöket blev inte långvarit, istället gick jag hem och pluggade lite skoterfrågor. Sen ringde emma och bad mig komma till angelica för att hon var där och angelica var på jobbet.

Så då var det bara att promenera tillbaka, Vi skulle sätta i hennes hårförlängning men det sket sig. haha hon ångrade sig i sista minuten. Så istället.. ja vad fan gjorde vi? Jag tror inte vi gjorde nått speciellt men det var ändå svinkul. Hmm. Men så är det oftast då man är med emma. Man har svinkul men vet inte åt vad.

Sen fick vi en riktigt fin idé.
MAX.
vi for dit och drog en burgare och sen gick vi upp till emma och slog på filmen jägarna, som dom flesta säkert sett, men det var första gången fö mig.
Förbannat vad arg jag blir på den satans pengarkära manusskrivaren som skrev filmen. Jag var hundraprocentigt säker på att han måste vart från sthlm eftersom han fick oss norrlänningar att framstå som intelligens befriade jävla svin. och 08:an som en hjälte.

Men nej se där ! fittan visade sig vara från luleå.
det gör ju hela skiten bara värre.

Den där filmen retade fan upp mig rejält. Vilket jävla hyckleri.
Räcker det inte med lisa marklund?


___

Nu sitter jag och dricker tahiti-te som är min favoritsort. Wonderful.
tror att jag ska slå igång en film eller nått.
Var lite sugen på den där benjamin button.
Hörs!


Funderar på vad jag ska göra nu.
Finns det en fortsättning eller är det nu jag ska avsluta det?
Det spelar ingen roll för mig tror jag. Då kanske det är lika bra att vänta och se?
Jag tvivlar ju på att det skulle visa sig bli skit.
för en månad sen så kändes det ju också såhär, men då jag väl drog tummen ur röven och tog tag i saken så blev det ju jättebra. Jag undrar om det inte borde bli det nu också?

Ärs, jag förlorar ju absolut ingenting. Det kan ju inte gå fel då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0