haha

Sitter hos brorsan nu och dricker kaffe, helt själv är jag dessutom i hans lägenhet eftersom att han valde att fara till datavaruhuset idag och jobba med mulle. Detta medför att jag idag genomför tidernas mest meningslösa skolk. HAHA kan inte annat än skratta åt mig själv.

fick bara för mig igår att det skulle va skönt att inte fara till skolan idag och på så sätt ha en lite längre helg, åså sket det sig eftersom manne for till datavaruhuset. känner mig rätt patetisk egentligen ;) nåja, emma ska komma hit efter skolan iallafall, lät det som. vi får väl se : ) har inte träffat emma på jättejättelänge och ändå har det varit lov också! fy emma!


för övrigt, jag hade ju vakat igår, så när jag kom hem efter skolan såg jag ju fram emot en 15,5 timmars sömn. Men neheeedu! gick och la mig 16 och vaknade 01.20 och låg å vred mig av smärta, inte vilken som helst, den mest jävliga - mensvärken.

så jag steg upp och tog en alvedon och gick å la mig igen, vaknade sen klockan 3 och hade lika jävla ont igen så jag steg upp och tog ännu en alvedon som fan heller hjälpte så jag låg och hade ont och kunde inte sova fram till 5-6 på morgonen då jag väl somnade och sen steg jag ju upp typ 07.30 och for till manne. såå.. slutade med typ 10,5 timmes sömn. vilken besvikelse altså ._.

Igår på skolan var det ju salongdag och då lärde vi oss olika typer av folieslingor, det var faktist någonting helt nytt för mig så jag tyckte det var intressant. har ju tyvärr ingenting att fota med, så blir inga bilder från denna torsdag..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0