hammerfall - remember yesterday

Igår for jag till jenny och var med hon och emma. hade det rätt trevligt. kollade in nå kläder på nån hemsida, sen satt vi och kollade igenom björknäs skolkatalog och pekade ut alla människor som såg konstiga ut. Det är väl dock någonting man automatiskt gör. Men jaja. Haha. Sen efter 1 någon gång så gick jag och emma hem till mig och surrade ända in till 7 på morgonen och sen sov hon över. härligt somfan, det var så längesen vi drog en overnight hos mig.

Sen imorse.. vi ställde larmet på halv tio så det skulle bli mer som en powernap än en vanlig natt, men vi missade alarmet och vaknade vid 12 ist. då tog vi oss nå käk och sen drog vi oss till angelica på coffee magasine och hälsade på. Efter det for vi in till stan så jag kunde köpa hårfärg.

sen nu så har vi varit hos manne i några timmar själva, jag la i lite mer och längre slingor i håret och färgade dom sen smygbruna, jävligt diskret tycker jag. Har inte sett än hur det ser ut, men det blev säkert bra. haha. Emma for precis hem och nu sitter jag här med en cigarett och en mugg kaffe. Har inte bestämt mig för om jag ska stanna till.. vänta nu, manne är hemma om 3 timmar så JO, jag har bestämt mig, jag ska hem på nått tag. Haha. orkar inte stanna här i hundra år, är faktist vråljävladundertrött.

känns skönt som bra satan att jag slutar 11 imorn, för då lär jag fara hit och hälsa på brorsan efter skolan. har inte varit med han nu på jättelänge om man inte räknar med i fredags, men då var han iof inte särskillt social så det gills inte ! ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0