Lördag eftermiddag

steg upp någon gång efter 2, lekte lite med barnen.. men bara lite. kände mig så jävla sliten.. har inte alls sovit nå bra i natt heller. Fan vad jävligt!

sen efter att fredrik kom och käka palt med oss alla och sen tog med sig barnen hem så har jag klippt morsan. Första gången jag klipper någon med klippkappan jag fick i julklapp. Fan så mycket lättare det var altså. Stor skillnad!
Hehe, jag klippte en frisyr på morsan som är lite grann inspirerad av den jag vill ha (fast inte vågar klippa).. vi får väl se om hon ids fixa den.. jag har mina tvivel. Aja, jag har iaf fått klippa en as snygg frisyr sen vad hon gör med den.. ? Haha : )
( en förklaring av frisyren är att hon har kort rätt ruffsit hår på skallen men sen är luggen en lång snelugg som går ihop med vänstra polisången som då är lite längre, ungefär ner till kindbenen, andra polisången har givietvis samma längd. Poängen med frisyren är att det ser framifrån ut som att man har mycket längre hår än man egentligen har)

Väntar nu på att emma ska ringa, ska vara med henne ikväll.. funderar bara på vad fan jag ska göra till dess och sen vad fan vi ska hitta på. Om angelica inte orkar vara med oss så har vi nog ingenstans att vara och då skiter sig hela min lördag känns det som. Hoppas fan att vi kan vara med henne. Eller att manne malin å mulle slutat lana så jag kan vara med min storebror eller nått. Vad som helst förutom att hänga här inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0