Och då var helgen över.

ja, nu har emma farit hem för en stund sen. Och jag har hunnit städa mitt rum och kolla igenom garderoben efter gamla kläder. Det blir lätt att man puttar bak en del kläder för långt bak i den att man till sist glömmer bort dom, så det är kul att kolla ibland. Det känns nästan som att man varit och köpt nå nytt då man hittar ett plagg man inte sett på länge >< haha.

Nu ikv så ska jag se greys anatomy det nyaste avsnittet *äntigen!* sen ska jag försöka sova så jag är pigg imorn. Har ändå inget vettigt för mig.

Så, godnatt kära vänner.

__

Det kommer en dag då du också förstår vad vi kastat bort. Det kan krävas mycket eller så kan det krävas lite. Eller så måste man bara råka ut för någonting som stöter till den ömma punkten. Jag vet att vi tycker likadant egentligen..
Men jag är inte den som viker mig eftersom jag fortfarande anser att jag har gjort rätt hela vägen även om inte allt kommit ut på rätt sätt. En förklaring är heller ingenting att vänta sig från min del. Tyvärr. Det är någonting ivägen och det vet du eftersom du känner mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0