as we gather here today

Jag är så kluven på det här området. Vet inte vad som är bäst att göra. Antar att jag ska fortsätta som jag gjort eftersom det verkar vara på bättringsvägen nu känns det som. Jag väntar och ser. Hoppas att allt löser sig och att det fortsätter frammåt för din del. Jag hoppas också du är medveten om att jag finns här även då det inte gäller killproblem eller familjedrama.

Jaa.. Igår var det klassfest, vi började rätt tidigt och för min del slutade det också rätt tidigt. Haha, märktes att det var ett tag sen jag var i kontakt med alkoholen :D Började må väldigt dåligt, så jag bestämde mig för att ta bussen hem. Känns surt nu i efterhand, men vad kan man säga? Man har ju inte nå att göra på ett party så länge man inte är i partystämning tycker jag. Men det kommer ju fler partyn : )

Kan dock absolut inte förstå hur det är möjligt att jag kunde förlora en grimas-tävling?
Efter alla dessa år med emma, så förlorar jag? Hahah.
Man kan ju tro att jag borde vara proffs, nästan att mitt ansikte borde vara snevridet efter alla ansiktsutryck man dagligen har med emma johansson som coach? HMM!__

Idag så gick jag först till manne, han lanade med blauh och råttan och dom var allihopa väldigt osociala så det dröjde inte länge innan jag ringde emma, och vi for in till stan och handlade grejer inför kvällen och sen drog vi in på frasses för att köpa en sjukt efterlänktad milkshake.. tro fan inte maskinjäveln var trasig. Vi tog igen sorgen med en liten strips ist. Sen efter jag hade varit hem en sväng osv så kom jag till angelicas place där emma var, angelica var fortfarande på jobbet så vi fixade och donade lite så angelica skulle ha tid att umgås då hon kom hem, men det blev ändå inte att umgås särskillt.. sen lite senare så kom ida över och jag fixade hennes hår för att hon skulle på krogen. Ja.. vet inte om man ska gå in nå djupare om kvällen. Det slutade inte allt för bra kanske.

Men det kommer fler kvällar : )


Nu på tisdag så far angelica och hälsar på sin mamma nere i Nora, så emma har hennes lägenet i en hel vecka. Antar att jag kommer hänga där i alldeles oseriösa mängder också..

MEN, trevligt blir det. mycket, mycket trevligt ska vi ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0