update

nu har ilskan gått över litegrann..
delvis för att jag inte vet hur jag ska placera den, och då det är det lättare att strunta i den.


imorn är det klassfest och ja.. den är lite dåligt planerad känner jag. Dels från min sida nu eftersom att allt ändrades i sista minuten. Vet inte om jag ska dra direkt till johanna efter skolan och invänta allt folk med henne eller vars fan jag ska.. Men antar att det löser sig på ett eller annat sätt.

åh ikväll har jag så mycket grejer att göra så jag orkar inte börja. Fan vad jobbigt det kändes.Kommer säkert inte komma igång med allt förren om nån timme så jag lär typ va astrött imorn.. AJA.

Igårkvll efter tingsrätten åde så var jag ju på dedär sjukgymnastmötet för att smuggla till mig ett step in kort haha, det lustigaste var ju att det visade sig att jag inte behövde låttsas, jag hade visst ryggproblem. HAHA.
Är överrörlig i nedersta ryggkotan eller vad det nu var. Och läkarn sa till mig att jag inte får sitta med benen som jag alltid gör. Vafan då man till och med sover med benen så, då är det ju en vana som är omöjlig att ändra på?
Nåja, jag kommer iaf få börja träna där :P haha.

efter mötet så for jag till linnea så hon fick klippa mig, det är ju ingen jätteskillnad kankse, men fan vad skönt det är. Svinbra. Sen gick jag till manne där mulle malin och emma var. Mulle och malin stannade bara en liten liten stund så det var bara jag emma och manne. Vi hade dunderjävla trevligttycker jag. Riktigt skön kväll.

Sen när jag vaknade idag vid 1 eller nått så kom emma och tog en kopp kaffe och sen satt vi och lira guitarr hero osv. Jag har envisats hela gårdagen och hela denna dagen med att spela min nya låt within temptation - our farewell hela tiden, bara så dom ska höra den ända till dom också älskar den. Fattar inte hur man kan göra annat? haha.

Sen var det så kul när vi kom in på ett ovanligt seriöst ämne och det var om barnen i china och hur dom dödas dagligen osv, och helt plötsligt blev det helt tyst i diskussionen och utan att mena det så poetiskt som det lät med den sorgliga musiken i bakgrunden så sa jag : "det är en värld vi inte förstår finns" .
HAHA, det var så jävla roligt, dom ba stirrade på mig och sen upptäckte jag hur seriöst och poetiskt det lät för att komma från mig. Det var mycket roligare än det lät nu när jag skrev det haha ;>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0