cannabis and all there is to it

Brajj, brass, feting, ganja, gräs ,grönt, hasch, joint, joppe, mary J, marijuana, brunt, pot, spliff, weed, 4:20.


Känner du någon som testat eller har du själv funderat på att testa? Har du förutfattade meningar eller tror du stenhårt på det du lärt dig i skolan?

Jag hade en nära vän som började använda sig av cannabis för några år sedan.
Jag minns att jag vart hysteriskt arg och orolig.

Vi har ju alla fått lära oss samma saker vad gäller droger.
Folk dör av det. Miljontals människor dör.


Det jag tycker är så oerhört irriterande är att så få människor vet sanningen om just denna drog. Visste ni till exempel att nikotin, koffein och alkohol också är droger, och att var och en av dom är mer beroendeframkallade än cannabis?

Och visste ni att det inte finns ett enda dokumenterat fall i hela världen då en människa dött eller fått fysisk skada på grund av cannabis?

Nej, det var det jag antog.


När den här vännen till mig bad mig ta reda på objektiv fakta i detta område innan jag började argumentera, så var det just vad jag gjorde. Och det var mycket jag fick veta som jag tidigare inte haft en aning om.

Det jag skriver i det här inlägget baseras på forskningar och statistik som gjorts världen över. Mina källor är bland annat WHO (world health organisation) och den kanadensiska senatens rapport om cannabis (som gjorde medicinskt bruk av cannabis lagligt i Kanada)

Visste ni att den amerikanska presidenten Barack Obama ställer sig posetiv till medicinsk marijuana?

Anledningar till det är att THC som finns i cannabis och framkallar ruset, ger lindring och/eller botar en massa sjukdomar.

Tex.

Aids
Cancer
Migrän
Alkoholism
Alzheimers
Astma
Fibromyalgi
Mensvärk
Post Traumatisk Stress – PTSD
Reumatism
Schizofreni
Tinnitus
Tourettes Syndrom
Glaucom
Grön starr
Epilepsi
Ledinflammation
Gonnoré
Herpes
Emfysem
Hepatit C
Åksjuka
Sömnstörningar
Spasmer
Leukemi
Parkinsons
PMS
magsår
Anorexia
Bulimi
Kronisk
smärta
ADHD


Jaha, varför är då detta olagligt är då frågan?Vad många inte känner till är att man från plantan (Hampa som den heter), kan framställa papper, textiler, byggmaterial, biobränsle och mycket annat användbart material som dessutom är oerhört billigt.

I början av 1900-talet uppfanns maskiner som moderniserade industrin för plantan och gjorde den ekonomiskt lönsam.

Den amerikanske tidnings-magnaten William Randolph Hearst behövde givetvis mycket papper till alla sina tidningar och hade därför satsat stora summor i skogsindustrin. Men då han kom på att den framväxande hampaindustrin skulle kunna ruinera honom så började han sprida skräckpropaganda i sina tidningar om marijuana,"the killer weed from Mexico".

Marijuana användes huvudsakligen av mexikanska immigranter och andra invandrare. Hearst utnyttjade rasistiska fördomar för att väcka opinion mot marijuanan och på så vis blev den olaglig, eftersom att folk trodde på hans lögner.

Var det svårt att hänga med? Jag försökte göra det så tydligt som möjligt, ställ frågor om det blev krångligt.

Iallafall, dedär var varför det blev olagligt från första början, men varför har den då inte med tiden blivigt laglig med tanke på alla forskningar som gjorts?


  • Läkemedelsföretagen skulle förlora miljardbelopp, eftersom att man hellre röker lite marijuana som är billigare och med mindre bieffekter och med snabbare verkan, än att äta medicin mot sin sjukdom.
  • Att officiellt acceptera cannabis i samhället är en fråga om kultur, inte politik. Man är rädd att släppa taget och tror att alla droger kommer legaliseras om cannibis blir lagligt.
  • Staten kommer förlora pengar eftersom att många ungdomar(och vuxna) kommer välja cannabis framför alkohol. (detta är om det legaliseras, blir det bara legalt med medicinskt bruk så minskar pengarna förstås inte i samma mängd)
Och slutligen så har vi alla, från generation till generation aldrig fått ta del av denna objektiva information i skolor världen över. Det är självklart jävligt svårt att ändra människors åsiker om detta eftersom dom hela livet fått höra om hur farligt det är.


DET HÄR (OM NÅGONTING) BORDE VERKLIGEN GE EN TANKESTÄLLARE TILL ER SOM LÄSER.

Det är självklart svårt att tro att någonting som verkar så bra, kan vara olagligt. Jag är en meningslös person i det här sammanhanget, men då är frågan: Skulle verkligen USA:s president gå ut till media med dessa åsiker om det inte fanns anledning?

Om det fortfarande är någon därute som tror att allt det här är bullshit så hänvisar jag er att se "The union" som är en dokumentärsfilm om detta, där medverkar forskare av olika slag, f.d "narkotika poliser = DEA " och olika kändisar.


Ställ gärna frågor

Slingning

Före:


Efter:


Jo, idag har alltså Linnea slingat håret på mig efter några om och men. Och Man får väl räkna med orange hår en viss period om man har tänkt bli blond? haha. Jag överlever. :)

lördagkväll m. elin & emma

Tjenare !

Idag när jag vaknade så var jag ensam hemma, så smygrökare som jag är, så går jag ut på altan och sitter i solen och tar min morgoncigg. Längtade så förbannat till sommaren, då man kan lägga sig i gräset och sola med en tidning och saft framför sig...

Tog sen en liten promenad/jogging-runda hahaha, självförtroende eller vad? Jag tänkte innan jag for "vafan inte kommer jag bli nå trött av det här.. får väl ta en runda på step in imorn eller nått" .. Men HA ! icke det, promenerde kanske 5 minuter, sen testade jag springa, klarade kanske 100 meter sen dog jag typ. >< HAHA så då fick jag testa lite lugnare tempo, och det funkade väl lite bättre ;)

Sen så var mamma i finland idag, och då hade hon köpt grejer till mig för 500 spänn som jag skulle få om jag dammsög övre och undre våningen.. haha, igår var det toletten och idag dammsugning.. aja, det var ju värt det ;) haha. Hat dock inte fått veta än vad jag fått för något eftersom hon kåg och sov nu när jag kom hem :P

Sen så har jag varit med emme och elin hela kvällen :)

Pixoch lite damp..


Det är alltid kul å bjuda på nått extra ;)

min fredag

jaha då närmar sig denna dag sitt slut.

Vaknade 12.15 idag, min gudomliga mamma hade gjort lutfisk!  Inte alls fel att börja dagen med det inte, nej fan så gott det var! Sen så hade hon köpt werters orginal  orginal som jag har tjatat om i några dagar nu. Ni vet när man har mens och hakar upp sig på någonting gott som man verkligen, verkligen vill ha. Men det var bara på ett villkor jag skulle få dom ; om jag städade toaletten.

Och självklart så gör jag ju det för att få dom där efterlängtade werters haha ;D Och när jag hade städat klart toan så fick jag lust att städa mitt eget rum också. Så nu är det bokstavligen kliniskt rent. Tog till och med en sån där grej man använder då man tar bort katt- och hundhår från kläderna, till att rengöra mattorna med hahahah! :D

Sen klockan 6 så gick jag över till grannen och klippte hennes mamma. Det tog en jävla tid för mig måste jag erkänna, så jag kände mig inte särskillt duktig.. men hon blev nöjd iallfall så det blev ju bra tillslut : )

Linnea skulle egentligen ha kommit till mig ikväll och vi hade tänkt slinga och klippa mitt hår, men tyvärr blev det inte så. Jävligt synd faktist, har längtat som en jude efter hur länge som helst. MEN, på söndag ska vi fixa det, så jag står nog ut tills dess haha : ) Men blir det längre väntan än så, då börjar det nästan bli farligt, för då komemr jag börja gorma själv med det hahaha. illa, men sant ;)

Ikväll chillar jag därför framför datorn och ser DH. Inte det roligaste att göra en fredagkväll, men å andra sidan så orkar jag inte promenera någonstans, så jag har inget annat val haha :D

over the top - music

Edguy är så jävla underskattad så till och med jag glömmer bort att lyssna på honom! (jag bestämde mig i morse för att ändra min playlist, så nu har jag lagt in en massa gamla godingar man nästan glömt.) Lovely!

seriöst, ägna några minuter åt att lyssna på låtarna jag lagt upp, annars går ni miste om nått riktigt riktigt bra.


Samma med Avantasia, SJUKT underskattade!Åså har vi Blood brothers med Iron maiden.. Och även ni som inte tycker om sån sort musik borde ta en titt här, detta är nämligen med på min top 3 lista av dom bästa låtarna i världen.
Slutligen: MISSA INTE VÅRAN KLASSBLOGG!

sneklippta.blogg.se
Till denna blogg har alla i klassen lösenordet, så inlägg kommer i framtiden att strömma in, roliga saker vi säger och gör i klassen, mycket bilder, OCH.. Jag har till och med en egen hörna "maddes filosofi" kommer den heta, när vi har kommit igång ordentligt ;)


och sen har vi en pixbox också
sneklippta.pixbox.se

to much information

hm, jag vet inte vad som räknas som "för mycket information" då man har en blogg, men det skiter jag i. Jag har ändå tänkt meddela er alla om att det inte spelar någon roll att dom alla i metallica närmar sig 50, jag hade fortfarande gjort vad som helst för att sätta nån av dom. Sen hade jag varit världens lyckligaste människa för resten av mitt liv känns det som. Även om jag skulle bli rånad på allt jag ägde, så skulle jag fortfarande kunna le och tänka "Jag har ju knullat hammett, hetfield (eller) ulrich" - dock inte robert trujillo.. eller, antagligen, men jag hade sörjt att jag blivigt rånad i alla fall då.. haha.

Jag har funderat på det, denna sjuka besatthet. En kille skulle ju aldrig ha sånna tankar om en brud som dolly parton, Tarja turunen, joplin osv hur bra dom än skulle sjunga lixom. Hur kommer det sig att vi tjejer kan göra vad som helst för det, även om det egentligen är lite småvidrigt. Åh jag hatade mig själv en sekund där för att jag skrev "småvidrigt" i ett metallica sammanhang. Men egenligen så är det ju det. Men ändå är det så, och jag är ju inte ensam om det direkt.
Vem hade inte satt hetfield om dom hade chansen?

Det är som en helt annan känsla när jag lyssnar på dom nu efter att jag var och såg dom live. På något sätt känns det som att dom är mer äkta. Vet inte hur jag ska förklara det utan att låta cp. Men det känns som att jag verkligen vet att dom finns, som att dom också är människor.. Hm, nu lät jag cp i alla fall.. Men ah.

Kolla på dessa bilder, tagna i globen 7/3 09 ...åh det känns som att jag måste välja mina ord nogrant när jag skriver för att inte låta störd i huvudet.. men sanningen är nog att jag är lite störd ändå. Jag tror inte det varit något annat än metallica i min playlist nu på månader och jag kan stirra på mina fotografier i evigheter när jag inte har något att göra, och jag kan lixom klappa min affisch ibland innan jag går ut ur rummet. Hm, om jag tyckte det kändes pinsamt att skriva att jag skulle göra vad som helst för att sätta nån av dom, så tar jag tillbaka det, det här var väl höjden av pinsamhet? att erkänna att man seriöst kan stryka på affischen och småle för sig själv och tänka "jag har fan sett dom här live" .. DET är sånna saker man inte ska erkänna om sig själv, sånna där små hemligheter som alla har.
Så antar att jag trotsar alla moral-lagar när jag skriver det här inlägget..

definitely lost, this can't be real

Hej kära läsare.. hahaha.

Dagen idag gick fort. Mycket intressant småprat under och mellan lektionerna, så hela dagen har därför flytit på riktigt fint.

Hoppade av på medborgarplatsen och promenerade till emma, vilket var svinjobbigt och svinkallt eftersom jag var en idiot och tog vårjackan imorse vilket jag inte har tänkt göra framöver, förren det verkligen är vår !

Jag och emma hade tydligen hur mycket som helst att prata om så det var svinkul, sen efter nån timme så kom axel, emmas kille. Honom klippte jag, och det blev okej. Det var första killfrisyren jag klippte av "det moderna slaget" då håret hänger över öronen och som vi säger på skolan "som om att man har en punkt mitt på huvudet och drar allt hår därifrån frammåt" vilket stämmer egentligen haha. Men han kör på kepsfrilla, så antar att min moderna klippning inte kommer synas så mycket ändå ;)

Sen tog vi nått som kändes som kvällfika, men visade sig snarare vara middag eller nått, för klockan var typ 7 eller nått.efter det så klippte jag emmagiirl
(lägg märke till att detta är första seriösa bilden på emma i min bloggs historia)HÖRS!

a trip down memory lane

(Det här ett oseriöst långt inlägg jag skrivigt för skojs skull. Eller från början var det väl seriöst och bra, sen blev det bara så roligt att skriva att jag faktist glömde bort att jag satt och skrev. En kort sammanfattning är att det mesta handlar om olika minnen från 7:an som relaterar till huvudämnet : ilska )

Sen är det 3 pix på mig från just sjuan. Sist i inlägget.


det är så här att jag fick en liten tanke(ställare?) när jag såg desperate housewives tidigare idag. Jag var för att tillägga redan arg då jag satte mig vid datorn. (lägg märke till ironin i "liten tankeställare" jag menar.. kolla längden på inlägget HAHAHA)

Och i det avsnittet jag såg, så hade en av mammorna där suttit uppe och sytt kläder hela natten för att pleasa dom andra mammorna, det var till nån show deras ungar skulle göra. Och sen när hon kommer med kläderna så säger en av mammorna nått svindrygt om att kläderna var fula i princip.

och då började jag fundera, sådär så det knakade.

Vad fan är egentligen det allra smartaste att göra då ilskan rasar i en? När jag såg det där så blev jag förbannat irriterad, och på det så kommer morsan in i mitt rum och gör mig fly jävla förbannad, när hon går ut ur mitt rum och lämnar dörren öppen så kan jag i mitt inre se hur jag lyfter en pistol och spränger bort huvet på henne så det är blod överallt och delar av hjärnan har fastnat på väggen.. ah i det ögonblicket hade kännts riktigt bra. Precis som det gör då man får avreagera sig på någon då man är arg. Man kan slå, sparka, diskutera, ge upp, ahh.. men vad känns egentligen bäst efteråt?

att diskutera med någon känns förstås bra om man vinner diskussionen överlägset, men om personen i fråga är så dum att den börjar prata om andra saker som knappt berör ämnet, ja då stiger ju vredet över den nivån då man inte kan hålla sig längre. Antar att det är då slag och sparkar kommer in.

men att ge upp? den teorin har jag inte testat än, för den vet jag att jag inte skulle må bra av eftetåt.

Men samtidigt, hur härligt det än känns för stunden att få vara riktigt ful och med antingen verbal eller fysisk våld verkligen klå en människa.. så känns det alltid jävligt bittert efteråt. Skuldkänslor osv. och har man riktigt otur så kan man ju få skadestånd eller fängelse för dom som använt metoden många gånger osv, så i många fall är det ju verkligen inte värt dom där extra sekunderna av att få besegra någon.

Men att svära höga långa ramsor medan man fantiserar om hur man så gärna skulle vilja dra en kniv över halsen på människan och se blodet spruta.. ja det är ett av dom bästa sätten för mig faktist, även om fantasierna varierar lite mellan knivar, pistoler, slagträn, knytnävar OSV..

Har aldrig varit så förbannad på någon att jag slått och sparkat tills jag vunnit, så den segerkänslan har jag aldrig haft. Det krävs (tråkigt nog.. ) oerhört jävla mycket för att jag ska slå någon, har märkt att jag aldrig äns slår någon på skojj, eller besvarar med ett skämtslag även om någon annan slagit mig på skämt. Nej jag vet inte varför egentligen, det är väl på gott och ont. Många gånger har jag känt sådär starkt att man bara vill klappa till nån, nivet så man stått och spänt nävarna tills dom blir vita, men inte gör annat än att låta armarna hänga.

Nej jag skulle aldrig slå första slaget, det är jag nog i grund och botten lite för feg för, men någon tvekan finns nog inte om jag själv får en snyting först.

Har varit i slagsmål en gång och det var i 7:an eller 8:an när jag fick höra att en tjej hade slagit arvesen, och ärligt talat så reagerade inte äns hjärnan, det var på perautomatik benen tog mig direkt dit. Dock så var det ingen av oss som vann eller förlorade. Och var det någon som förlorat så måste det räknas som att det var jag eftersom jag hade oturen att åka på lite näsblod. Men jag tror, att om jag skulle hamna i fight med någon, så hade jag säkert åkt i backen ett dussin gånger, men jag har ingen tvivel om att jag skulle ställa mig upp och försöka igen och igen tills jag tillslut svimmar eller nått. haha, men det är väl sånt man inte vet förren man hamnar där.


ilska.. Ja vad är egentligen det bästa sättet att kontrollera den? Förut slog jag några slag i dörren tills man blev helt slut och lessnade, men den teorin fungerar inte längre eftersom jag har en annan dörr nu som är stenhård och jag är lite för klen för att kunna stå och slå på den. Aj aj.. haha.

Frågan är vad jag nuförtiden gör då jag blir riktigt jävla förbannad? Egentligen så blir jag nog aldrig förbannad på någon annan än mamma och pappa såklart. Förut då slogs jag, skrek och grina och sparkade, tills farsan fick hålla fast mig till jag lugnat ner mig. Men det var i 7an då jag var ett rent helvete mot mina föräldrar, nuförtiden så diskuterar jag skrikandes tills jag tillslut ger upp, eftersom morsan enkelt nog är för DUM för att kunna föra en diskussion i ett stressat läge. Om det är andra personer än mina föräldrar det gäller, så sitter jag tyst och spänner käken så hårt så tänderna skulle kunna ploppa ut, och sakta men säkert så sprängs man i små bitar och sen lugnar man ner sig och allt återgår till det normala.

Haha, en lustig eller hemsk sak jag gjort i min ilska, var för nått år sen då jag såg oc säsongerna för första gången, och det var något vrålspännande avsnitt, och mitt i skiten kom morsan in och skulle ha disken och jag bad henne dra men likförbannat står hon där och dividerar tills jag blir vansinnig och ryter åt henne att stänga dörren annars kastar jag kniven i huvudet och hoppas på att klyva det. Hon blir såklart chockad först, sen gör hon det dummaste man kan göra åt en förbannad tonåring redo att sprängas.. Ja hon stannar och börjar säga saker som "hur kan du säga så till din egen mamma, din egen mamma?" "Du borde skämmas" och en massa annat som man inte alls ska säga, en tonårsförälder ska lugnt och snällt stänga dörren och gå(för att sedan komma tillbaka senare eller nått.) men Nej. jag säger åt henne ännu en gång att Gå ut och stänga dörren för annars kastar jag kniven, jag lovar jag jag gör det! hon bara står där och glor och jag tar upp kniven och kastar den (siktar dock med änkom så den far in i dörren), för hur arg man än är så vill man inte sätta en kniv i huvvet på sin morsa. Arg blir hon ju såklart, men hon säger ingenting. Lugnt och sansad så stänger hon dörren och jag hör långsamma steg gå iväg.

Ah, det var galet. Såklart. Men jag tror ändå alla kan leva sig in i en sådan situation. Man blir ju galen då dom kommer in och stör en och vägrar gå. Jag ville ju bara "prove my point". Visa att jag menade allvar. För man blir ju så leeeeeeeess då föräldrarna inte fattar någonting.

Och appropå hela familjebiten då man var tonåring.. haha. så LÖJLIGT dåliga mina föräldrar var på att kontrollera mig under 6,7,8an .. Typ, när jag åkte dit för snatteri i 7an så.. av alla saker man som föräldrar kan göra i en sådan situation, så tar dom ifrån min min månadspeng. Ja.. vad gör man då? man fortsätter snattta, svårare än så var det inte. Och när jag började röka, så drog dom ju av mig mina pengar såfort dom kommit på mig, iof så fungerade det ju till en viss grad, men det var inte i närheten värt alla diskussioner och bråk det blivigt genom åren pga det. speciellt efterom inget av det dom gjort fungerat.. jag menar, här är jag, ettan på gymnasiet och varvar fortfarande med cigaretter och snus. Och jag kommer ihåg en kväll då jag kom hem och luktade rök (då jag vart utan pengar i flera månader) och hahah idiot till morsa som hon faktist var på den tiden så säger hon "hur fan får du tag i pengar? Går du och säljer dig själv till mannes kompisar eller, va?" haha nått sånt säger man inte till en 13årig tjej haha. Sen en gång då jag hade snott ett flak öl av farsan och åkte dit, så skulle vi ha en "familjediskussion" om problemet, men det faktum att jag snott öl av farsan och förmodligen supit skallen av mig i smyg med mina polare var inte huvudämnet i diskussionen. Nej huvudämnet var den gigantiska tvätthögen jag lämnat i källaren och tänkt att morsan skulle ta hand om.

Haha.. appropå alkohol i dom tidiga tonåren.. (och att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vad som helst ikväll)

Jag hade inte börjat sjuan, det var sommarlovet innan, som jag och några kompisar kom på att vi ville supa. Men på den tiden så hade man ju inte särskillt många kontakter, men vi träffade iallafall en kompis på stan som sa "ärs vafan, gå bara till prästholmen och fråga första bästa negern ni ser om han kan fixa HB" .. sagt och gjort, första bästa negern vi såg, frågade vi. Och självklart fixade han 2liter åt oss småkids. Den kvällen kan jag ju säga att jag åkte dit ordentligt hahahahha. Hur som helst, så det roliga med det hela (förutom att jag åkte fast för att jag av olycka råkade skalla min kompis så vi båda föll i backen precis då hennes morsa körde förbi i bilen) - var då jag skulle förklara mig dagen efter. Farsan stog ju och pressade mig hur länge som helst men jag vägrade avslöja vars jag fått spriten ifrån. Tillslut hotade han med någonting (kommer inte ihåg vad, men han hotar alltid med barnbidraget eller liknande) och tillsut så gav jag då upp sa seriöst "vi gick till prästholmen och frågade första bästa negern om sprit och det fick vi" Han tittar på mig och säger "Lägg av, sånt där trams vill jag inte höra! Vars fick ni spriten ifrån?"

Hahaha. när jag väl kom till kritan och sa det, så trodde han mig inte. Antar att jag knappt trodde mig själv heller. Jag menar, hur jävla dum får man egentligen vara? Köpa sprit av en främling, han kunde ju gjort vad satan som helst med den där spriten.Hmm.. känner att det är dags att sluta skriva nu :D Hade kunnat skriva i några timmar till, men det började kännas meningslöst redan då jag skrev om ilska, hundra mil upp i inlägget. haha. ><

Avslutar med nå egopix från inget annat än.. Årskurs 7.


hahaha

Det var en tjej på gruppträngingen ikväll som tog i så hon drog en högljudd jävla fjärt HAHAHA :D

Jag försökte med all moral jag lärt mig att hålla mig ifrån att fnissa till högljutt, men det visade sig väldigt snabbt att jag inte hade något annat val än att gömma huvudet bakom axeln och vibrera av skratt en stund innan jag kunde möta verkligheten igen. Stackars brud.. Kan förstå hur jobbigt det måste varit för henne, därför kändes det så viktigt att inte visa hur otroligt roligt jag hade åt det. mohaha


Idag har det annars inte hänt någonting speciellt.
Drog på bibloteket (!!!!!?) med linnea efter skolan, för att kolla om dom möjligtvis hade bok 15 av isfolket.. men näe! Varken boden eller luleås biblotek har den ._.

Sen gick vi in lite snabbt på 2 salonger här i stan och kolla läget.. jag har ju fortfarande inte fixat praktikplats. Alla andra har det tror jag, och jag har inte äns frågat någonstans än !! ssatanaSen hade vi rätt kul på bussen åt mina vackra fotografier på mig själv.
Här är en bild då ansiktet svängde om rätt rejält ;) haha.


datalektion 1

personligen tycker jag att det tråkigaste att läsa i någon annans blogg är någonting dom skrivigt under en datalektion, för man skriver verklien aaaaaldrig någonting intressant. DÄRFÖR, ska jag trotsa dessa regler och faktist göra det!


hm..ääärsch.. tyvärr jag kommer faktist inte på någonting.
Jag gör ett nytt försök på lektionen imorn!

looking for you, to start up a fight

åh fan vad jävligt.. har läst 14 böcker av isfolket, och nu när jag for till syrran för att hämta böckerna 15-20.. SÅ HAR HON INTE BOK 15.

jaa, då ringer jag ju brorsans ex som också har en stor del av den 47 böckers långa serien, ja hon säger att det är bara att jag kommer förbi så ska hon leta fram den. Ja, när jag då kommer dit så hade hon den tydligen inte. Vad ska jag nu göra? Det blir ju helt fel om jag börjar läsa på 16 och med det hoppar över en bok.

FAN!

lånade dock första, andra och tredje boken, som jag ska låna ut till clara. Blir kul å ha någon som håller med mig om att dom är svinbra ;)

__

Nåja, slut med boktjatet nudå..


Idag var det jävligt slött på skolan.
Vi samlades på skolan och gick sen in till stan och tog bussen till dahls (frisörgrossist där bara vi som utbildar oss och dom som har eget företag får handla)

Där gick dom igenom en ny produktserie, mest styling produkter. Lärarna ska köpa in den serien så vi har den på skolan. Det ska bli kul å testa allt. Fanns ett torrshampoo där som jag blev lite sugen på. Inte bara det att det tar bort fett hår (temporärt.. antar jag?) men att det också fungerar lite som dust-it pulvret. Måste köpa! Nångång när jag känner mig rik.. även om det kanske inte handlar om särskillt mycket pengar >< haha.

Ja, sen fick vi gå omkring och kolla och handla grejer osv, sen drog vi en massa och käkade på max. Satt riktigt fint med ett orginalmål, fiifan ; )

Tog en sväng förbi Manniboyy efter skolan och sen nu ikväll var jag och mamma till syrran då vi skulle hämta böckerna som sagt. Där drack vi kaffe och surrade i nån timme. Niklas var också där, för att vara extra tydlig så är det brorsans frus brorsa.

Blir säkert förvirrande för er läsare att fatta haha, jag tycker det har varit mycket Niklas i min blogg nu. Blev ju några inlägg där jag nämnde Niklas aspenfjäll "råttan" några gånger, sen har jag ju nämnt Niklas stattin några gånger, och hips vips här har vi ännu en!

Nå! nu ska jag tömma och hänga min sista maskin, och hoppas på att lite av kläderna är torra imorn. Sen ska jag se Desperate housewives.
(Som för övrigt har stor potential att klå OC.)

HÖRS

@ manniboyyy

japp, här är jag. Har precis städat klart lägenheten...... tog 4 timmar ><
menmen, det var värt det eftersom jag verkligen behöver pengarna :P

Nu ska vi chilla med ostkrokar, cola och kanske lite glass sedan? vrålgott.. haha
Antar att det blir å se typ Kyle XY eller OC, vi får se : )

Ses.

tjenare tjenare

Idag är det städning hemma hos manne som gäller. Haha, när man är pank som jag är så sitter det oerhört fint att städa lite och dra på sig 240 spänn ; )

Vaknade imorse, jävlart klarvaken efter 9 timmar sömn. Fattar inte hur det gick till, jag trodde jag skulle sova typ 14 timmar eller nått, för jag var så helvetes trött igår. Men icke !

10.54 slog jag upp ögonen. Tänkte chilla lite innan jag väl steg upp så jag slet mig till datorn och drog på vrålhög musik och låttsades spela gitarr och trummor.. hahah jo men så är det ibland! Kan se framför mig hur inlevelsefull jag måste sett ut, kände mig som en legend nästan HAHAH. nej nu går jag för långt med pinsamheterna.

eller?
Ska jag bjuda lite mer? hahah

__

Efter ensamhetens scenframträdande så gjorde jag mig lite käk och satte mig vid datorn och såg... filip och fredrik. (A) :D Sen kom Niklas och hans girlfriend förbi en stund. Och nu, har jag tänkt kila iväg till angelica en sväng och sedan direkt till manniboy och dra fram dammsugarn och diskborsten!


Har okcå en beslutsångest jag tänker dela med mig av.
Ikväll ska mamma göra entrecoté med potatisgratäng och annat mumsigt. Men samtidigt vill jag slagga hos brorsan ikväll, så jag vet inte vad jag ska missa.

Antar dock att jag lär stanna hos manne och skippa gómaten..

Vi ses ! TJA.

långpromenad och wii m. arvesen & nikey

Tjena :)

Idag, ganska direkt efter att jag vaknat så gick jag ut i djupjävla snön och drog fram min cykel. Oerhört ansträngande!

Sen när jag hade chillat hemma tills jag var less så drog jag till arvesen (med cykel OF COURSE) kändes jättelustigt att cykla haha, man blev ju så satans lång haha. Måste ju lägga ut nån bild på min cykel framöver eftersom den dels är jävligt fin och sen för att jag praktiskt taget inte kan leva utan den på somrarna ;)

Hur som helst, färgade håret på elin, och sen då vi hade spelat spel och gormat ett tag så började vi bege oss mot stan, vi tänkte gå från där elin bor -allra högt upp på fagernäs- till sveafältet där jenny elina och ellen var om jag inte misstar mig. Så vi promenerade ända till rönnbäcks, där ångrade vi oss (!!!???) och vände om och gick hela vägen tillbaka, fast vi stannade hos niklas. Där spelade jag wii för första gången haha. Jag var först svindålig såklart.. men efter ett tag gick det svinbra och jag kom före arvesen några gånger! ;)

Nu är jag vråltrött och ska sova djupt och lääänge.


   

(vet att jag ser ut att ha mord i blicken då jag klappar katten, men åhnej, allt annat än det. Så sjuuuuuukt fin katt. Helgalet!)


ÄÄÄRÅ!

humor

Jag råkade komma åt en intervju med fredrik ("filip&fredrik")" och läste då en fråga som han svarat på som var sådär särdraget rolig, så som bara han kan svara. Hahah

– Här i Sverige är du och Filip kända, ni känns alltså igen när ni ska göra något. Är ditt kändisskap ett problem för dig? Har den ställt till det för dig? Någon idiot som kommit fram och vart fly förbannad eller liknande?


– Bara en gång, när en cyklist sa att ”Ursäkta Röran” hörde hemma på TV3. Men han hade tätt åtsittande cykelbyxor på sig, så det var lätt att svälja.


HAHAHHAHAHA. Så jäkla kul ;D

"sms lista"

Snodde en lista, tänkte att det kanske kunde vara kul =)

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Är du inne i grupprummet?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
hahaha cencurerar här ;)

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Call me ;)

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Ta kort på hårsprayet!!

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Slå på 4:an så är frisören med jättecoolt rött hår :)

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Gumman jag jobbar

7 Vad vill du höra mest av allt?
Ring på min tele!

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?

Du har mindre än 25 kr kvar på ditt kort

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Åt helvete vad skönt väder!
Jag utmanar :

Emma
och
alla tjejerna från klassen som har blogg!

:)

den eviga väntan

är den på mat, då man är vrålhungrig. Ahh!
Sitter som ni säkert nu misstänker och väntar på att maten ska bli klar så vargen jag har i magen ska sluta vråla.

Grillad fälskfilé jette gouuutt!! Förra året så grillade farsan året om, varenda jävla helg. Helgalet. Nu i år har han bara grillat några gånger, men till sommarn då återgår det nog till det vanliga. Mycket uppskattat :)

"Halvmilen" som vi gick idag var inte lika jobbig som vi trott haha.. Om man då bortsker från att det blåste som bara satan.. vilket det tycks göra nästan varje dag i luleå..

Jag drog till manne efter skolan och chillade en stund, sen kom emma och vi drog på opalen och fikade. Sen gick vi runt lite och kollade på skinnjackor, vilket jag ärligt talat inte förstår att vi inte köpte förra året?

Sen for vi till UH där manne nu jobbar lite tillfälligt eller hur man nu ska lägga orden :P haha. När jag har käkat så ska jag hitta på nått med arvesen. Hoppas det blir film, för jag är fan död i kroppen efter gårdagens träning. Eller död var inte så passande ord, för då känner man väl ingenting. Borde hellre säga att min träningsverk tar sakta men säkert kol på mig ;)


här är en bild på emmagiiiiiirlOch här är en bild på emmagiiiiiirl och marcus ;bHörs!

jobbigt

åh jag har cpont i benen fattar inte hur jag ska palla ta mig igenom vinterjoggen idag.. känns tungt. (eller.. Tyngre än vanligt)

hv1fr
i teori rummet på morgonen så sitter klassen snällt samlad.Här sitter några utav oss och inväntar våra estetiska val. Ja, här är ju förrestens frisör's egna myshörna. Inte helt fel va?Här sitter vi på bilden.


Har inte nått mer jag orkar skriva som hänt idag.
Kom hem, dödstrött. Drog och gymmade med arvesen, Avled.

Hörs!
IMORN TRÄFFAR JAG EMMAGIRL F13
KUL! hon ba för jag är en bubb-bubbare.
<3

Morgonsurr

fick lite tid över nu på morgonen, så varför inte uppdatera?

Idag är det kundmottagning, men jag är värdinna (dvs. jag ska städa efter alla alla andra och se till att allt flyter på) så allt för roligt känns det väl inte. Men ändå roligare än för clara som gör sin tredje permanent i rad nu idag. Stackarn. Fast hon avskyr det dock inte lika mycket som jag gör, så det kanske inte är så hemskt ändå.

Hur som helst, en fågel viskade i mitt öra att någon kommer att ha bakat muffins, och det är ju dundergott så det blir säkert populärt bland kunderna idag : )

Nu ska jag borsta gaddarna och sen sova hela bilresan till luleå. Skönt : )
Hörs!

onsdagett HV1FR moment tyckte jag det var. Vårsolen värmde då vi satt och pratade och drack kaffe med en cigg. Najs : )


Kommentar av mig, tidigare idag:
"Fan vad skönt att du är handikappad Elin, för då går vi inte sakta för att jag är lat, då går vi sakta för att du är skadad"

inte direkt en vanlig måndag

Jag hade en riktigt fin dag igår, från början till slut : )

På lektionen så rullade vi permanent och formblåste. inget mer med det, sen när dagen var slut så tog jag linnea och jennifer bussen till boden för vi hade i uppgift från skolan att se en film gruppvis så då blev det en boden/piteå-grupp ; ) Men på bussen kom jennifer på att det skulle va kul å supa. Vi andra haja till och höll faktist med. Jag var fan pepp som tusan. Så när vi kom till boden köpte vi en karta sofiero. Vi såg först filmen och sen började vi dricka haha.
Det var jag, linnea, jennifer, ralle, ivan, crille, och christian. Hel kul faktist. riktigt riktigt roligt med en impulssup.


här satt jag på morgonen före engelskan, i bakgrunden har ni min skola.


 
Vi är ute och röker och linnea tar kort på mig då jag pratar om nått väldigt seriöst


Jennifer och linnea är krogbrudar och jag tror aldrig jag sett dom onykter utan att dansa, så här  dansar dom självklart ;)


   
Sen drog vi igång "det vanliga ölspelet" som ingen kunde reglerna på så det var kul att fuska lite haha

   
Här sitter grabbarna och spelar spel, och sen river linnea ned crilles affisch så dom står och bänglar med den hur länge som helst

   
Här har jag förbrukat min sista energi och vi somnar slutligen.. alla utom linnea, som tycker det är kul å ta kort med mig när jag sover, haha ;D

Sen satt vi förresten och såg lite av filip och fredriks tidiga material, haha. Mina favoriter altså! Ladda hem : Ursäkta röran (vi bygger om) SÅ kul.

Vi tog extra sovmorgon idag och var på skolan 12.00 eller nått och hade matte i kankske 50 min eller nått, sen tog jag bussen hem. Träna och sen sova. Underbart.

Hörs!

skinhead skinhead looking for a fight

Ja jag for ju till manne och var med han emma och niklas. Fick höra ett och annat roligt. Hehe. Visste inte hur jag skulle reagera haha, skämt eller inte? Haha, jag hoppas då på det bästa. Skulle vara hemskt intressant.

Manne och niklas har ju om inte annat snaggat skallarna. Fint.
För en jävla familjepizzas skull. åwh herregud ><
 

Förmiddagen

Har haft hicka i över en timme och jag har så sjukt ont i magen nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Satans hicka!

Har varit duktig och städat mitt rum idag. Nu väntar jag på skjuss till manne, dit även emma ska komma. Antar att niklas är där också. Blir nog inte att göra så mycket, bara sitta och surra å ta det lugnt.

Sen till middan så ska manne komma hem och käka. Grillat : ) gottgott!


Har arbetarna på Lipton´s kaffe rast?

Tjenare!

I fredags efter skolan gick jag och mötte upp erika och gick till dagoberts och satt och surrade i några timmar. Sen tog jag bussen hem.

Hade lite beslutsångest, eftersom det skulle va fetparty hos poromaa, men eftersom jag inte hade råd med nått att dricka så beslutade jag mig för att fara till manne och chilla där med han råttan och blauh. Rätt skönt, var så jävla trött så jag somnade i soffan efter nån timme :b

Sen igår så steg jag upp tidigt åså kom elin till mig, så vi gjorde varm choklad och mackor, sen tog vi skotern och for ut! Äntligen haha, första rundan iår >< Vi for över buddbyträsket och vidare till kusån, där vi vände och sen mötte vi upp Niklas och så for vi till svedjefortet och gick in en sväng och kolla, sen satte vi oss där uppe och chillade med utsikten haha ;)

PIX!

efter skoterturen for vi till elin och såg film och tog det lugnt i nån timme, sen drog vi ner på rimi och köpte godis för att sen komma till mig och se film. 

Elin och niklas hann precis ut genom ytterdörren och jag hade lagt mig raklång i sängen, sen kommer jag inte ihåg nåmer så jag somnade. Vaknade halv 4 och vände mig till rätt sida >< Jag var trött!Bildinlägg

Egen hårvård idag som ni säkert visste : )
Här kommer en dokumentation av dagen!


Här är jag och julia som under dagen fixar varandra hår,
även om det mestadels var hon som fixade mitt (A)

eve fixar kickans hår och brevid står sara och kikar

Linnea permanentar jennifers hår

elin klipper jennie

såhär ser det ut på egen hårvård, man står själv med färg i håret och har den klumpiga capen på sig samtidigt som man fixar någon annans hår. Jävligt jobbigt haha.

Hanna chillar medan fixeringsvätskan har sin verkningstid, brevid står elin.

Johanna är på g med att göra folieslingor på ellie

Här sätts äntligen den rosa nyanseringen in i Hildas hår!

och.. ja, här är jag!

Nu var det dax att färga jennifers hår, linnea är igång för fullt ;)

Här sitter elin och jennie å fular sig,
eller skummar sig som är ett ord dom ofta använder ;)


Och mina kära vänner, jag är hemskt ledsen men här är på slutet av dagen, (40min kvar) och elin och julia stressar med att dra upp slingor på mig så vi ska hinna sätta i nå blekning. Stressigt som satan blev det och jag hann inte ta några bra efter-bilder på alla. Ego jag ><

Vi drog i 3 påsar avfärgning i mitt hår, sen en sunlight i hela håret (en färg som ljusar upp 2 nyanser), sen en brun färg i hårbottnen och slutligen då slingor. Jo, det var fullt ös. Gratis är bra (A)
Tur att julia inte skulle göra annat än färga sitt hår, annars hade jag fått dra ner på allt rejält haha, damen hade fullt upp säger jag då bara. Tack julia!

bra byte ;)

Morsan sa just att hon inte tyckte om sin 300kronors ralph loren parfym som hon fick i julklapp av mig och pappa. Hon ville hellre byta med mig så jag får den och hon får min halvfulla 50kronors parfym. Haha, Fine for me ;) Klart hon fick byta haha.. ><

Idag satt vi tjejer och diskuterade om sex under graviditeter, och så sa linnea en rätt rolig kommentar ; "Men tänk om man råkar peta den i ögat då?" Haha.

Sen sa jag, "eller att den kommer ut åså ba.. hm varför har den så stort rövhål? .."


Haha : ) Efter skolan idag så gick jag och linnea på stan en stund och sen fikade vi på opalen. Första gången jag tar en seriös fika på stan. Jag och emma försökte ju för nån månad sen att vara "2 sånna där seriösa personer som går och tar en fika" .. Det gick ju dock inte så bra, tog ju bara nån minut.. möjligtvis sekund innan vi började göra grimaser bakom folks ryggar och sitta och vara allmänt töntiga som vi alltid är. Nej jag och emma måste bara acceptera faktum att vi inte är som alla andra.

Hur som helst, sen då jag och linnea vart å fikat så for vi till krille och såg John Tucker must die. Det var första gången hon såg den, lite konstigt tycker jag, det är väl en av dom bättre ungdom(tjej)filmerna? Sen äre väl bring it on och mean girls, allt annat jag sett har bara varit b-filmer.

Nu har jag käkat middag, ska snart ställa mig i köket och baka. Svinjobbigt, men måste det. Vi har egen hårvård imorn och det är alltid mysigt att ha fika då, det är dessutom så uppskattat av alla också så det känns bra att göra det.

Appropå egen hårvård, Jag har nu bestämt mig för att försöka mig på en ljusbrun hårfärg. Vi får väl se hur länge det håller innan jag färgar rött, men jag är iallafall stensäker på att det är ljusbrunt jag vill ha NU. Vet inte hur mycket det går att ljusa upp mitt hår, så jag får väl lägga ut en bild imorn med resultatet. Jag anar att det kommer läggas ut en del andra före och efter biler också, speciellt på Hilda, som ska göra en rosa nyans i hela sitt nu väldigt blonda hår, modigt och väldigt intressant. Så, vänta er en uppdatering imorn!

Hörs

small update

Har försökt att komma på nått att skriva men kan inte komma på något intressant, allt som snurrar i huvudet är fortfarande bara om metallica. Haha, jag väntar på att ruset ska försvinna men jag kommer nog kunna leva kvar i det där ögonblicket länge. Känns bra. Jag som var rädd att då jag skulle vakna dagen efter så skulle allt kännas som en dröm, men det gör det ju inte.

jag återkommer

magnifikt

Helt sjukt underbart. Kan knappt med ord beskriva den känslan jag hade.
Totalt övermänskligt.

Och när dom drog igång One så stod jag bara och gapade,
kunde inte fatta att det var sant.
Min favoritlåt, låten som introducerade mig till Metallica.
Med exploderande eldar och hela köret. Nej jag stod där med öppen käft och försökte ta mig tillbaka till verkligheten igen, helt otroligt!

Och efter det där 3 timmar (!!!) långa framträdandet så tycker jag absolut att dom förtjänar varje jävla penning. Ja personligen hade jag betalat tredubbla priset för det där. Det var så mycket mer än mina förväntningar. Och att dom spelade så jävla länge.. Jag var ju fan helt slut efteråt och sov 13 och en halv timme, då kan man ju inte förställa sig hur trötta dom måste varit. Nej det var fruktansvärt bra.
Dom spelade ju jättemånga favoritlåtar

One
master of puppets
enter sandman
turn the page
sad but true
the day that never comes

åså avslutade dom med inge mindre än Seek and destroy, och släppte svarta luftfyllda bollar från taket som studsade runt i publiken. Så klockrent.

Stockholm, intressant som hänt

nu ska jag försöka ta mig tid att skriva ett vettigt inlägg även om det är överdunderjobbigt med detta tangentbortbord. (se förra inlägget)

Det som hänt:

1. mötet med knarkaren som gjorde mig på dåligt humör
2. nästan åka på 500 spänn i böter
3. sett min svenska favoritkändis
4. shoppingen

1. Jag letade i hundra år efter en toa oc hittade en på burger king och stod och väntade i 10 min sen blev jag irriterad och knckade på dörren, väntade sedan i 10 min igen, sen knackade jag hårt ännu en gång. ca 5 inuter efter det så öpnar tjejen där inne dörren 5 cm och tittar ut. jag blir ju förbannad så jag sliter ju upp dörren och tänkte säga nått i stil med "det tog sin tid, vad gjorde du.. tog en dusch eller?" men då jag väl ser tjejen så blir det inte den kommentaren,  istället ändrar jag om den till "du kan inte knarka på nån annan toa din jävla junkie?" för man ser på henne att hon är så jävla borta så hon vet säkert inte vad fan hon heter längre. Så efter jag gjort det jag skulle och går ut från toan så smiter hon in igen direkt efter mig. Så irriterad och rastlös som jag är så går jag direkt till chefen där på burgerking och tjallar att nån tar droger inne på toan.

haha det kändes riktigt bra att förstöra för någon annan för en gångs skull! Satans brud som stal 25 minuter av min dyrbara tid ;)

2. Skulle ta tunnelbanan till vällingby, och ingen är i receptionen och tar biljetter.. så jag står där och funderar länge.. sen ser jag att en hel drös med människor bara går igenom en grind och skyndar sig ner, så dum virrig norrlänning som jag är tänker jag ju "åh, yes, nu är någonting fel, så man åker gratis"  åså skyndar jag också mig och hoppar på tåget, slår på min mp3 och chillar en stund. Sen ser jag att nån pratar med mig så jag ploppar ju ut hörlurarna och där står en tant och säger "har du biljett?"  ehhh.. nääee säger jag. Åså blir det lite gorm, sen släpper dom mig då jag sa "jag är från norrland herregud jag fattar ingenting haha" , och när biljettkontrollanterna som dom nu var, hoppat av, så säger hon mitt emot mig att där jävlar hade jag tur, hon hade inte varit med om att dom släppt någon tidigare, och att 500 spänn i böter kunde jag åkt på! ..sen resten av den historien orkar jag inte dra.

3. filip och fredrik är ju som känt mina favoriter härifrån sverige, och förra veckan då angelica varit i sthlm så hade hon sett fredrik och jag blev då jätteavundsjuk såklart haha, men idag då jävlar! Vem hoppade på tunnelbanan mot vällingby och steg av i alvik om inte fredrik den jäveln? :D haha. Jobbigt förälskad i deras program som jag då är haha (A), så lutar jag mig lite extra mycket utåt och tar extra mycket plats bara så hans jacka nuddar mig då han går förbi. hahaha! JAPP, så jävla nördig är jag faktist :D Bara för att kunna säga att jag har tagit i han >< HEHE........

4. ååhh.. jag var i vällingby och sen överallt i centrala sthlm igår och idag var jag i skärholmen, på jakt efter dom perfekta skorna. Har med andra ord varit på dom största galleriorna förutom den i Kista. 1000 skoaffärer senare så hittade jag då tillslut skojävlarna idag. 450 spänn fick jag pröjsa.. okej att det är skor och att det måste ju kosta lite grann, men det sved i plånboken iallafall, eftersom jag fick 1000 spänn av morsan och det var allt jag hade >< Det var ett par ljusbruna stövlar med lagom klack, helt underbara! Sen har jag också köpt en klänning (!!!), två tunikor och ett par mönstrade strumpbyxor. Satan vad kvinnlig jag låter. Perfekt ;)Nu lägger jag även hit en 5:a.

5. Och det är det speciella numret för min längtan till konserten imorn, ja herregud den måste jag ju få skriva lite om. Eller egentligen så finns det kanske inte så mycket mer å skriva än att jag längtar förbannat mycket.. vilket ni alla säkert kunde lista ut ändå ;) Insläppet börjar 17.30 imorn, men jag ska va där i kön 16.00 bara för att försöka vara på den säkra sidan, För som jag sagt hundra gånger tidigare så köpte jag min biljett på blocket, och om killen då sålt 500 likadana biljetter så är det den som är checkar in den först som kommer in, altså inte dom 499 andra. Dock så litar jag väl på snubben jag köpte den av, men man vet aldrig och jag vill inte riskera den här efterlängtade stunden för en lite extra sovmorgen eller nå liknande haha ;)


Avslutar inlägget med en jävla massa credit åt migsjälv som ORKAT ändra alla stavfel i detta sjukt långa inlägg. (kolla in det förra inlägget så förstår ni hur jobbigt det varit!!!!!!!!!! ni får gärna också säga att jag varit duktig, så känns det lite bättre ;D haha.....


stockholm

jag har unit med hur mycket somhlst idag käns det som. bland annat räffat n narkaresom gjore mig påjvligtdåligt humör,sen så har jag ocks¨å hftdusintals taneställare om aladessa människor som bor hr i stockhlm. ja får dunderdampå dt här tangentborde och jag otalt väga aytträtta allattavfele son bir å gun avdt.ag hler  att vli jä
fan det går ju inte än at se vad faen detär g skriver så är väl egetligen ingen idé at skriva nå jävla blogg inläg. satans jude vad arg j blir på det. dock åverkade det ju nästan blibättre nu ju mer jag klagade pådet.

hursom helst, jag kiter för nuläget i att skriva och skrive istället någon annangång då ag hartålmod att å ilbaka oh rätta.
Och juste, jag kaninte oma inpå min bloglovin heller för tangentbordet skrvetr yp bara varanan siffra.ckelskijg får daaaaaaaaaaaaaaaap

my body, my temple

jao! nu är jag redo för sthlm.
Steg upp 06.20, dunder jävla jobbigt ._.
Men ska sova ett tag på farsans jobb eftersom flyget går 10.30.

Nu ska jag fara. TJA

BILDER

en aning segt, men det är inte förrän nu jag fått dom så :)
har ju dock inte nå bilder från då festen eskalerade eller från då vi var på fääässsääs, men jag lovar att i framtiden kommer det finnas kort på allt. Fett naaaaaaaajs.

Nu ska jag sova, ska upp om några timmar.. förbannat vad jobbigt ><
men så värt det ;)

packning.. - vilken typ är du?

yes nu har jag äntligen packat.. vet inte varför jag hatar att packa så jävla mycket, kanske har nått å göra med att man alltid glömmer nått? Nu har jag iallafall inte glömt något tror jag, men sånt märker man väl iof inte förren det är försent.

Jag är den-här-kan-jag-kanske-behöva/man-vet-aldrig - typen. Vilket gör att väskorna ofta blir fulla i skit. Det onödigaste jag kan komma på nu som jag har med mig är... hm jag tycker faktist att jag gjorde det rätt bra idag. Var påväg att ta med mig skippo-kortleken men kom på att det var en sån där den-här-kanske                                                                                                                - sak, så jag sket i den. Lika bra.

Snart kommer arvesen hit och ska dricka te och käka nå mackor med mig, åså ska hon väl få lyssna på mitt överdrivna tjat om den här jävla konserten. Fan jag har gått för långt med allt skrivande om den. HAHA. tyvärr kommer det nog bara bli mer och mer dom närmsta dagarna. Sorry.


great surprise

angående det andra inlägget om att elin är en ängel som lånar ut sin kamera, ja det är hon absolut, men nu behöver hon inte det för pappa var visst också lite av en ängel, HAN KÖPTE EN KAMERA ÅT MIG IDAG :) såååååååå jävla skönt att ha en egen kamera. THE OLD ME IS BACK. Framöver så är min blogg väldigt väldigt mycket mer intressant, bilder på allt lär ju komma. fyfan vad skönt det känns !

haha, klasskompisarna mina är ju inte van vid att jag fotar eftersom jag tappade min kamera precis innan skolstart, så jag varnar er, för ni kommer se mycket blixtar, precis som alla andra innan er har fått dras med mig och min kamera! YES YES YES :D:D JAG HAR EN KAMERA IGEN.

here i go now

haha fiiiifan ; ) Morsan har köpt lutfisk idag svinbilligt någonstans och jag ääääääääääääälskar det, så nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli klart. GOOOUUTT!!

Tog en sväng förbi angelica idag innan jag drog till badhuset. Hon tycker att jag borde bli medlem på facebook, men jag tycker det är så jävla meningslöst. Dom som jag har sett använda det använder det antingen för att hitta killar eller att tävla om hur många 'vänner' man har. Annars tycker jag bara det verkar vara som ett gigantiskt lunarstorm. Vad är poängen?
Nej, blogg och msn funkar för min del.

Sen när jag har ätit och sen vilat en stund (jag lär behöva vila efter den måltid jag planerat att trycka. Lär ju äta för en vecka framåt :D) Ja då blir det dax att packa.. fyfan vad jobbigt. Men sen ikväll så kommer arvesen hit. Gullegumman ska låna ut sin kamera till mig så jag kan fota hetfield ;) haha nej men så jag kan ta nå foton från konserten. Vilken ängel hon är!

NU ska jag se lite OTH och ringa till syrran och säga att jag kommer förbi och hämtar böckerna på nått tag.
Hörs !

okeeej... ?

åwh jag kan inte sova. Sitter och funderar om konserten.. Det är så nära nu. Kan inte sluta tänka på det, så jag kan inte sova. Har slagit på deras film och sitter och tittar.. har säkert sett den 20 gånger så jag börjar kunna alla repliker nu haha. Fan så patetiskt..
jag måste gifta mig med en hårdrockare en vacker dag.


disappear

idag var jag med emma, och vi var med angelica. Svintrevligt. Pratade om hennes stockholmsresa och snåldrack kaffe på hennes jobb haha som vanligt :)

Funderar på att fara och bada imorn. Jag tycker att det är skönt att fara och bada själv ibland och sitta i bubbelpoolen och fundera. Jag är nog lite av en filosof tror jag. Jag kan sitta i flera timmar och fundera på livet utan att egentligen tröttna.

Måsta sen packa imorn, och fara förbi syrran och hämta nå böcker. Svinjobbigt, jag hatar att packa.påskPåsken.. fyfan vad jag längtar till den. Den är alltid så jävla rolig. Har så många roliga minnen från alla påskar som varit dom senaste 4-5 åren. Helt underbart. I år blir det jag, manne, mulle och malin i friggebodan, sen skulle vi höra av oss till lindmark på nått sätt så vi alla kunde umgås. Känner på mig att det kommer bli lika roligt som alltid. Älskar att vara i stugan. Och förra året då mulle och arvesen var med så var det ju extra kul. Ska verkligen bli skitkul, skönt också att det inte är hundra år kvar : )

never opened myself this way

Igår var jag med emmmaaaa. Vi började kvällen med ett besök på rimi. Inhandlade allting för kvällen (hur mycket som helst), sen har  vi bara ätit hela kvällen i princip. Haha fyfan ;D

Haha det var så jävla kul då vi hade gjort milkshake, åså sa Emma : Vafan vi skulle satt i mer mjölk så den gick att dricka, nu måste vi ju typ äta med sked! Och jag tog upp glaset och försökte dricka men det gick inte. Sen rörde jag om och tänkte vara envis och vickade glaset lite mer och fick då hela ansiktet fullt i milkshake! ;)

Idag ska vi ta en sväng förbi angelica som nu kommit hem från sthlm. Få höra om det hänt nå kul. : )) Sen har jag träning och sen ska jag vara mer med emma, tror hon slaggar hos mig också. Vi får se ! Hörs.

tidsfördriv

Har inte tidigare tänkt på vilka som är förband till dom, så jag kollade upp det nu. The sword och Machine head..

Har inte hört talas om The sword, men Machine head har jag hört talas om, har inte hört någon av deras låtar tidigare så jag laddade hem några från deras toplistor och dom suger. Sen läste jag någonstans att metallica inte kommer upp på scen förren runt 21, och det betyder isånnafall att förbanden kommer spela i typ 3 timmar. Jag kände mig inte så pepp att lyssna på nå band jag aldrig hört tidigare och som dessuom verkar va svindåliga i mina öron. MEN, haha.. sen kommer ju dom jag är där för att se, och vad som helst är väl värt det ; )

Haha, kommer ihåg vad jag skrev i första blogginlägget efter att jag fått veta att jag ska och se dom, tyckte det var rätt kul ;)
Nått i stil med:


JAG SKA PÅ METALLICA KONSERTEN I MARS! JAG SKA FÅ HÖRA JAMES HETFIELDS SKÖNA STÄMMA OCH SE HAMMETT SPELA SIN GITARR!

JAG SKA FÅ SE MINA GUDAR!
HA! JAG SKULLE VILJA HÖRA EN JUDE SÄGA DET!

ännu en dröm ;)

haha, nu märker man att det är nära.
Jag drömde att jag for på metallica konserten och att den var jätteliten och efteråt så var det en kö för att få autografer, och det var typ 20 pers i kön eller nått, och James tatuerade sin autograf på min fot hahahh.

önskedrömmar hahaha ;)

ändå roligaste drömmen jag har haft om honom var att han låg i ett badkar och jag satt brevid och kammade hans skägg hahahah

åh jag dör det är fan nu på lördag det är :D:D fan vad sjukt det känns jag har verkligen inte längtat såhär mycket till någonting annat.. eller kankse den gången vi skulle fara till thailand för 100 år sedan, farsan bokade resan ett år innan, så vi räknade ner dagarna på ett måttband, klippte av lite grann varje dag. Det var också frustrerande jobbigt ;D


galen farsa

eh, jo!

Förrförra året då han åkte vasaloppet så lyckades han bryta 2 revben, eller inte riktigt bryta, mer nått i stil med att dom lossnade nånstans så det gjorde ont att andas och det var omöjligt att hosta osv, så förklarade han det iallfall.

Och idag då han åkte, så hade han efter 4,5 mil ramlat och brytit ena skidan och dom där 2 revbenen hade lossnat på samma ställe som förut. Men bara för att jag påpekade innan han for att han nu åkt vasaloppet 4 gånger och bara klarat det en gång, så hade han bestämt sig för att inte misslyckas idag.

Så han åkte dom resterande 4,5 milen med bruten skida och nå fel på revbenen. Det tog ju dock 10 timmar för han att slutföra skiten då.


Fan vad galet alltså. Jag hade inte pallat en kilometer även om jag var fullt frisk haha :D Jag måste fan gratulera han imorn då han kommer hem! 

party

Jo party det blev det ju.
vi stängde av sovrummet så lägenhetens yta blev som en liten 1:a och på den ytan var vi som mest 28 personer tror jag vi räknade till. Förstår inte hur fan det rymdes egentligen haha

nä men det blev faktist riktigt roligt. Arvesen tog nå bilder innan festen eskalerade, så dom lägger jag upp så fort hon skickat dom :b

haha iallfall, då jag och emma började känna vargen i magen så skickade vi ut alla och drog till frasses och tröck en meny i total tystnad, alla var så koncentrerade på att äta så ingen hade tid att prata med varandra.

Sen drog vi tillbaka och gick och la oss, det sista vi sa innan vi somna var

Emma (med lite oro i rösten): faan vad bakis vi kommr vara imorgon....
Emma (en gång till): fan madde vad vi komemr vara bakis!
Jag: Fan vad gott med hamburgare

Sen sov vi.

Och när vi vaknade så luktade det såklart jude i hela lägenheten.
utspillda ölburkar och inrökt nå jävulskt. Så då var det bara ta tag i skiten och städa! (efter jag hade tryckt dom 2 efterlängtade hamburgre såklart)

RSS 2.0