Har arbetarna på Lipton´s kaffe rast?

Tjenare!

I fredags efter skolan gick jag och mötte upp erika och gick till dagoberts och satt och surrade i några timmar. Sen tog jag bussen hem.

Hade lite beslutsångest, eftersom det skulle va fetparty hos poromaa, men eftersom jag inte hade råd med nått att dricka så beslutade jag mig för att fara till manne och chilla där med han råttan och blauh. Rätt skönt, var så jävla trött så jag somnade i soffan efter nån timme :b

Sen igår så steg jag upp tidigt åså kom elin till mig, så vi gjorde varm choklad och mackor, sen tog vi skotern och for ut! Äntligen haha, första rundan iår >< Vi for över buddbyträsket och vidare till kusån, där vi vände och sen mötte vi upp Niklas och så for vi till svedjefortet och gick in en sväng och kolla, sen satte vi oss där uppe och chillade med utsikten haha ;)

PIX!

efter skoterturen for vi till elin och såg film och tog det lugnt i nån timme, sen drog vi ner på rimi och köpte godis för att sen komma till mig och se film. 

Elin och niklas hann precis ut genom ytterdörren och jag hade lagt mig raklång i sängen, sen kommer jag inte ihåg nåmer så jag somnade. Vaknade halv 4 och vände mig till rätt sida >< Jag var trött!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0